Öneri Nasıl gelişebilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĀṜĊĿĪǤĦŦ tarafından 22 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna uzuuuun süredir girmiyordum. Oyun çok değişmiş ve benim önceleri idare eder olan gemim şuan çöp durumunda. Hesabımı fullemek istiyorum lakin nereden başlamalıyım bir fikrim yok. 40a yakın LF3 üm var irislerim ve hız jeneratörlerim full. Petim var 8. seviye. Aegis solace spearhead citadel venom falan var. Sizce ben kendimi nasıl geliştirmeliyim? Server boş sayılır o yüzden beni alacak klan yok. İskandinavya serverindeyim.

2. Boş server da gelişmek ne kadar doğru karar olur bilmiyorum ama madem eski oyuncusunuz daha kalabalık bir server da bir klanla gelişmek daha zevkli olabilir. Ama yine de burada mutluyum dersen zeta yapmanı öneririm. Zeta yap kazandığın anahtarlarla kutu aç özel günlerde, çünkü bir an önce lf4 eksiğini kapatmalısın. Yoksa olan oyuncularla arandaki farkı kapatman imkansız olur. Eğer pazar günleri Hades kapısı yapacak bir grupta kendine yer bulabilirsen seri şekilde kapı yaparak da fullenme yöntemini deneyebilirsin.

3. Kapı yapmak için Uridium mu kullanayım yoksa palladium mu kasayım? Ve eğer kalabalık bir servere geçersem nasıl kasılmamı önerirsiniz?

4. Kapı için ikisini de yaptığım oldu, ama genelde uri yi hades açarken harcamaktan çekinmiyorum.Çünkü 20k ödül veriyor hapı tamamlandığında ve açılması da zor olmuyor maksimum 30k uri ye açarsın tekrar.Kolay kolay diğer kapılar için uridium kullanmam.Onun yerine paladium ve kutu toplamanı öneririm. Server konusuna gelince de yeni arkadaşlıklar edinip klanlara girebilirsin. Maalesef öncelikle iris ve lf3 lerini geri alman gerekecek. Sonrasında da dediğim gibi lf4 ve yeni lf4 leri yavaş yavaş kazanman gerekecek, onun için her şekilde seni uzun ve yorucu bir yol bekliyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.