Öneri Nasıl Gelişebilirim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ._beta_. tarafından 18 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ._beta_.

._beta_. User

Uzun bir süreden sonra oyuna tekrar basladim ve bir sürü sey degismis.Bilgisi ve deneyimi olan arkadaslarin yardimini istiyorum.
    Full LF3 Goliath oynuyorum diroitler LF2, uridium ve crediyi hizli bir sekilde nasil kasabilirim ve güclenebilirim yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

""
    Merhaba,

Geminiz ile ilgili daha detaylı bilgi verirseniz; Tasarımlar, Leveliniz ve arge durumunuz hakkında. Size daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar.

3. ._beta_.

._beta_. User

Bastion,Enforcer tasarimlarim var. Yeni 12 seviye oldum ve 4 arge puanimi 2si gemi gövdesi, 2si gazi olamak üzere dagittim. 2 iris 5 flaxim var.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Günlük görevler ve etkinlik görevlerinizi ihmal etmeyiniz. Level konusunda dükkan>Ekstralar> SPC-XP02 modülünüzü alıp Goliath türü gemilerinizde kullanabilirsiniz. Bu sayede 16. seviyeye kadar daha hızlı bir şekilde yol alabilirsiniz. Uridium>Kuponlar bölümüne stayhome kodunu kullanarak 1 hafta boyunca %50 Tecrübe ve Şeref Puanı artışı sağlayabilirsiniz. Bu seviyelerde gelişmenize yardımcı olmaları için bir Klana da katılabilirsiniz. Klan Tanıtım Kriterleri konusuna bakarak konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

._beta_. bunu beğendi.
  5. Dostum biz seneler önce başladık yaptık bir hata.En iyi oyuna başlamayarak gelişirsin illa oynayacam diyorsan piyasada o kadar verimli fps alabileceğin oyunlar varki bunu oynayarak boşuna sinirlerini hoplatacaksın en güzel örneğini bugün yaşıyoruz gün boyu hiç bir şey yapamadık .
    Noktalamaya hiç dikkat etmedim sinirden hızlıca yazdım anlarsınız umarım.
    Bol şans.

6. ._beta_.

._beta_. User

Yardimlariniz icin cok tesekkür ederim. :)

7. ateistkeci

ateistkeci User

Öncelikle LF-3'lerini ve İrislerini tamamlamanı öneriyorum bunun için açık arttırmayı ve birleştiri kullanabilirsin, açık arttırma için Kredi gerekiyor bunu da bir klana girerek veya Skylab'dan kendine Promerium gönderip satarak yapabilirsin,

Açık arttırmadan İrislerini ve LF-3'lerini fulledikten sonra Zeta kapısına yönelmen gerekiyor; Zeta kapısını Uridium veya Palladium toplayarak açabilirsin hangisi senin için daha kolay gelirse, Zeta'yı çift ödül günlerinde yaparsan 2 Havoc(%45 şans var ancak ilk yapışında garanti verecektir), 100 günlük dosyası ve 50 Anahtar alacaksın,

Günlük dosyası ile Ar-Ge'ni arttıracaksın önerim Uzaylı Avcısı Ar-Ge'si yapman olacaktır, anahtarları da Zeus gününde açarak Apis/Zeus droidleri için parça ve LF-4 toplayabilirsin,

17. seviyeye geldiğinde BL haritaları açılacak oradan da Prometheus lazeri için görevleri yaparak 10 lazeri tamamlayabilirsin daha sonrasında birleştirmen gerekecektir,

Ayrıca yeni başlayanlar kısmında "Yeni başlayanlar için bir rehber" isimli konumu da okuyabilirsin uzun uzun yazmıştım her şeyi :p

._beta_. bunu beğendi.
  8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Diğer oyunculara oyunu bıraktırmak amacıyla yazılar yazmak forum kuralları gereği yasaktır. Buranın resmi Darkorbit forumu olduğunu lütfen unutmayınız. Tekrarı durumunda cezayla karşılaşabilirsiniz.
    Rica ederiz, tatmin edici cevaplar aldıktan sonra konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz. :)

İyi forumlar dilerim.

9. Merhaba dostum

Eğer TR3 sunucusunda isen sana kasılma ve credi konusunda yardımcı olabilirim

10. ._beta_.

._beta_. User

TR5 serverindeyim sanirim server degistirebilir miyim?

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

ID numaranızın altında bulunan Dünya (sunucu) sekmesi ile server değişikliği yapabilirsiniz. Ancak hesabınız geçiş yaptığınız sunucuya geçmemektedir, yeni gemi oluşturmaktadır.

İyi Forumlar.

._beta_. bunu beğendi.
  12. Dostum gemi sunucu değiştirebilirsin fakat adminizin dediği gibi oyuna 0 dan başlamış olacaksın ben yardımcı olurum yine de keyifli oyunlar.

._beta_. bunu beğendi.