Nasıl gelişirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve T•H•Λ•И•Λ•T•Θ•S tarafından 6 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uçuş düzeni x ve ok kullanıyorum. Silahları koyduğuma eminin. Taşları kullanarak silahları geliştiriyorum.. Ama pek uzun sürmüyor.

Bunu dediğin için aynı serverde olma ihtimalimiz %-10000 :) . TR1, eic

2. uzayl80

uzayl80 User

gardes argeleri tamamladınmı sana bikac tane yetenek agacı geliştirmesi yazamda onları bi tamamla
    1 .ci kademe ==gemi gövdesi full yap ==kalkan enerjisi full yap ==ısı arayıcısı full yap
    2.ci kademe== gemi gövdesi 2 full yap == kelle avcısı 1 full yap== roket uzmanı full yap
    3.cü kademe == kalkan sıklıgı full yap == yanıltma manevrası 2 full yap== ayarcı full yap ( bunu mutlaka yap ) kelle avcısı 2 full yap ( bunuda mutlaka yap ) bu verdiğim yetenekler lazeri ve roketlerin daha etkili vurmasını saglıycakdır arkadas bir anöncede havoc tasarımına gir %10 luk ek hasar veriyor lazerle

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Skylab tan Seprom ve Promerıumu geminize gönderebilirsiniz,bu şeklide güncellemelerinizi yaparsanız,daha uzun süre dayanacaktır.

Keyifli Forumlar.

4. Sadece 4 arge var ve bunları yapmam baya zaman alır. :D
    Roketleri öyle yapıyorum ama lazerleri yapmıyorum 30dkda 10k mermi gidiyor.

5. uzayl80

uzayl80 User

tam verim almak istiyorsan lazerlerininde argesini yapacaksın dahada etkili olmasını istiyorsan geliştirmeler kısmından lazerlerini uriyle geliştir her birinin kademesi 16 dır buda etkili olur fakat lf4 kutulardan bulmaya bak onu gelişdir geliştirmeler kısmından ama irisleri gelişdirebilirsin sana şablon verdim gelişimle ilgili biran önce arasdırma dosyası alıp geliştirmeni tavsiye ederim

6. Geliştirme işini lf4e bırakmak istiyorum. arge basmaya başlamadan önce yapmam gereken başka şeyler var mı? ( irisleri 8ledim.)

7. uzayl80

uzayl80 User

güzel vaktin varsa uriyle günlük bkac tane dosya alabilirsin ama hergün birden alma atıyorum günlük 5 bin uri kasıyorsun bunun 3 bin urisini dosyaya yatır

8. Baya vaktim var ama fazla seri kesemiyorum bu yüzden fazla oynayamıyorum(Canım sıkılıyor). Nerede kasılıyım?( 2-4'te leo ile kasılsam daha mı iyi olur? )

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eski haritalarda Leonovun avantajı sayesinde daha kolay kasılabilirsiniz.

Denemekte yarar var, kendiniz duruma göre hareket edersiniz.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.