Destek Nasıl gelişirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Addictaa tarafından 3 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Addictaa

Addictaa User

Merhabalar öncelikle belirtmeliyim ki forumu talan ettim fakat tatmin edicek cevaplar bulamadım
    o nedenle kendi başlığımı açıp yardım almak istedim :)

Arkadaşlar başlıktanda belli olduğu gibi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Donanımım

Tasarımlarım bir çoğu var (aegis citadel spearhead venom solace cart curt )
    Gemi full iris apis ve zeus için parça topluyorum her hafta sonu 1 yada 2 kapı yapıyorum (zeta) çift ödüllerle kutu açıyorum zeus günlerinde burada sıkıntı yok :)

10 tane düz lf4 geri kalanlar 3
    Full bo2
    Full elit hız
    pet 8 level
    3 tane 3lvl radar
    1 tane hammadde toplayıcı
    1 tane kutu toplayıcı
    3 tane 2. seviye kurtarma protokolü
    17 argedeyim kutu argesinden ilerliyorum kısmet 2 ye doğru
    skylab full 20 levele ulaştı
    burgu güve elmas uçuş düzenleri var
    havoclarım 7 tane sanırım (evet birini cumartesi günü yaptığım için 1 tane verdi :) )
    herküles 2 tane var fakat bunların hiç acelesi yok yavaş yavaş fulleneceğini biliyorum

Şimdi demem o ki napmalıyım nereye kadar zetaya gözü kapalı devam etmeliyim
    Nasıl kasılmalıyım x1 le burgu+seprom besli 8-9-10 k arası vuruyorum
    16 levelim görevlerin bi kısmı yapılı ama hala baya var yapmalımıyım (çok bişey kazandırmıyor)
    Şahsen ben kutu topluyorum o yüzden kutu argesine ilerledim daha hızlı nasıl uridium kasarım bilemiyorum.
    Sizce topladığım toplayacağım uridiumları nasıl değerlendirmeliyim ne yapmalıyım nasıl kasılmalıyım nereden gelişmeye çalısmalıyım gerçi bu soruların hepsi aynı kapıya cıkıyor galiba :D
    Uzatmaya gerek yok vaktinizi çalmak istemem yardımcı olun lütfen.

İyi forumlar. Eğlenceli oyunlar.

Teşekkürler...

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  2. herküllere ara ver. git petin palla toplarken sen gelen giden npcyi kes. np yoksa sende palla topla. bas zetaya hepsini 10 havoc fulle. sonra gelen kutuların yarısını zeus yarısını lf4 günü açmanı tavsiye ederim. en kısa zamanda lf4 leri fullemelisin.

gelen urilere gelirsek geliştirme yapmaya başla yavaştan istersen. sana epey katkısı olur. ayrıca elmas düzeni ve güve düzenini al. güve zeta yaparken çok rahat oluyormuş (ben daha denemedim forumda okudum sadece)

ve arge dizerken benim tavsiyem önce 24 arge kalın sıkmaya göre ayarlaman olurdu. çünkü daha katkısı olur hasarını arttırır.

10 havoctan sonra halal zetaya devam etmek istemiyorsan epsilon gibi kapılara yönelebilirsin. lf4 kasmak açısından. bu sırada epey uri birikir bunlarla diroid düzeni ve geliştirmelerini tamamla.

ve o çok sıkıcı olan 16 level görevlerine de devam et. petini kasarsın. ayrıa rütbene de etki eder yaptığın görevler.

skylabın fulmüş zaten her gün seprom at kendine. gemiyi beslemesiz bırakma. teknoloji fabrikasındaki öğelerde işe yarar. istersen bunlara da bakabilirsin. oyun tarzına göre ordan istediğin teknolojiyi seçersin.

aklıma gelenler şimdilik bunlar başka sorun varsa sor onları da cevaplamaya çalışırm

Addictaa ve KANUN bunu beğendi.
  3. Addictaa

Addictaa User

Tavsiyeleriniz için teşekkürler göz önünde bulunduracağım :)

General(Shadow.sword) bunu beğendi.
  4. Rica ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.