Nasıl gelişirim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Papaz™ tarafından 4 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Papaz™

Papaz™ User

Arkadaşlar merhaba öncelikle,

Benim hesabım 15 seviye, 35 lf3 8 bo2 ,1 yansıma 1 hiperplazmoit ve 4 lf4 var. 9 Argeyim klasik olarak goliath ve açık artırmada ki tasarımları var ve tabiki vengeance.
    Arkadaşlar şimdi sizden isteğim benim ne gibi bir yol izlemem ne yapmam nerelerde kasılmam uridiumumu neye harcamam kredimi neye harcamam bunlar hakkında fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bu arada uridium falan yok hali hazırda.
    Oyunu en son 3,4 sene önce oynuyordum yakın zamanda tekrar girmeye başladım ama çok boş takılıyorum sizlerin fikirlerinizi önemsiyorum ve bekliyorum teşekkürler.

edit: 8 iris ve petim de var

2. Öncelikle UPGRADE kodunu kullan, Bir adet BO3 ve yanında air vs. veriyor.(Şu an kullanırsan gemine hammadde atamazsın bugun düzelmesini bekleyebilirsin.)
    Petine 3. seviye hammadde modülü alıp pala toplamaya git. Hem havoc hemde apis ve zeus tamamlaman için sıkıla sıkıla da olsa o zeta yapılması gerekiyor. Krediyi bo2 fullemek için harca sonrasında biriktirip haftalık açık arttırmadan gemi alabilirsin. Sonrasında credini biriktir çünkü prometheus lazerleri için ihtiyacın olacak. Uridium u güve ve burgu uçuş düzenine harca sonrasında geliştirme için ya biriktir yada kapı açmak için kullan derim ben.

3. Eski

Eski User

pvp de kutu toplasa daha hızlı gg biriktirmez mi? Sanki kutu toplamak daha avantajlı gibi geliyor bana.

4. Katlayıcı alacaksa olabilir ama ben paladan daha sıkıcı buluyorum kutu toplamayı.

Mesela otomatiğe bırakmış general kesiyon, petlerini kesiyon aksiyon bol oluyor. :D

5. Regulus

Regulus Guest

Merhabalar,

Oyuncularımızın vermiş oldukları bilgiler için teşekkür ederim.
    Bu konuda iyi bir yol izlemeniz için bir arkadaşımın mesajını paylaşacağım.
    İyi forumlar.

6. Pro lazeri görevleri yapıp 10 pro lazeri alabilirsiniz.

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Saldırı-Hattı arkadaşımıza cevabından ötürü teşekkürler. Bahsettiği görevler " SINIRLAR DAHİLİNDE " Buradan Ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Güneşş

Güneşş User

Merhaba Pro lazer görevlerini ben denetim kulesinden bulamadım acaba nasıl alaiblirim?

9. ateistkeci

ateistkeci User

Seviye 17 olduktan sonra çıkmaya başlıyorlar

10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sınırlar Dahilinde Görev Zinciri'ne Buradan Ulaşabilirsiniz.

upload_2019-12-3_1-47-38.png

Kapalı gorunuyor ise kilit ikonuna tıklayarak da görevleri inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar

GRANDMENTOR_OF_SPACE bunu beğendi.