Nasıl Gelişmeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XabLe tarafından 16 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XabLe

XabLe User

12 lv Golıath 31 lf3 10 bo2 kalkan 8 iris var sımdı ben nasıl bı gemı yapmalıyım atacker bı gemı olsun ıstıyorum ama kalkanda zayıf kalmasın ıstıyorum 150k vuruyo adam tek vurustata düşsün istemiyorum gruplardan genelde bakarım kalkan dgerlerıne 250 400k arası atak 10k x2 desen adam kasılırken kullanmaz x2 yanı bı hgemı nasıl olmalı hız değeri ne olmalı ? kalkan degerı ne olmalı ? bunun yanında x1 sepromsuz kac k vurmalı ?

2. Güçlü bir gemi istiyorsan seprom mutlaka olmalı. Hem kalkanda hem lazerde hem de roketde. Argelerini tamamlamalısın. Ubr rocket var mesela (5'li roket) 5 tanesi adama 35k hasara neden oluyor. Argelerini fullersen bu bayağı bi miktar artar. Gemin şuan iyi. Konfi taktiği :
    1. konfi
    Gemi Full Lazer -Jeneratörler kalkan -Diroitler lazer ( istersen bir kaçtane hız koyabilirsin avcı konfisi gibi )
    2.konfi
    Gemi full lazer -Jeneratörler hız- diroitler kalkan ( kaçış konfisi )

Benim konfilerim bu şekilde ve yaklaşık 350 k kalkanım var,x1 ile de 9k filan çakıyorum

3. XabLe

XabLe User

24 arge var 8 kullandım seprom bırıktırıyorum ufaktan sımdı dıroitler ve gemı full lf3 doluyken bıle max 5k x1 vuruyo sepromsuz. ama jenaratorler 10 hız 5 kalkan kullanıyorum droıtlerdede 4 kalkan var seprom basıyorum kalkanada Max 171 k oluyo hız olmayıncada cok yavas kalıyosun adam hem benım onumden gıdıyo hem 350 k kalkanı var hem x4 le 150k vuruyo hıza seprom basılmıyo destek hızda yok yetenekte yok enforcer da nerden alıyolar bu hızı nasıl oluyo bu iş buna anlam veremıyorum

4. Geliştirme - Destek - Arge - Uçuş düzeni filan

5. XabLe

XabLe User

Geliştirme demişken ilk droitmi yoksa ekıpman mı gelıstırıyım ?

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Her zaman geliştirmeye Diroitlerden başlamanız gerekir.Diroitlerin gelişimi bitince içerine koyduğunuz ekipmanın etkisi daha da artar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.