Destek Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SCaRFFaCe tarafından 23 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

arkadaşlar ben oyuna yeni başladım

6 flax 1 iris leonov yeni gemiyim gemimde fazla bişey yok nasıl gelişirim tr1deyim ve burada iris 50mye alınıyo nasıl kasabilirim bilmiyorum

ve LootBoy diye bir site duydum hala kod veriyor mu kod veriyorsa elinizde fazladan var mı yardımcı olursanız teşekkür ederim

Yorum yapan herkese teşekkürlerimi iletiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tavsiyem bir klana katılarak kredi yarıdmları ile irislerinizi fullemeniz yönünde olacaktır. Bunun dışında günlük giriş bonuslarından kazandığınız parçalar ile birleştirden iris alabilirsiniz. Bunun dışında kalkan ve lf-3 ihtiyacınızı yine açık artırma ile tamamlayın. X-7 hartitasıan Kristallon imha ederek yeterli miktarda kredi kazanabilirsiniz.

Bahsettiğiniz sitenin Bigpoint ile bir alakası yoktur, bu nedenle kendileri istedikleri gibi kod dağıtabilirler.

E-posta adresinizi yazmanız sizi tehlikeli duruma sokabilir. Lütfen bu gibi bilgielrinizi gizli saklayınız.

İyi forumlar.