Destek Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve vDimitri tarafından 26 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. vDimitri

vDimitri User

Öncelikle bir çok sorum olucak hepsini bir seferde sormak istedim.
    gemimin özellikleri ;
    8 hız 15 bo2 4 hp lf4 2 normal lf4 1 magma sondası 1 kararsız lf4 geri kalanı lf3
    8 iris
    hiçbir uçuş düzeni ve açık arttırma dışındaki gemi tasarımlar yok
    6 arge
    17 level hesap
    8 level pet hiçbir modül vs si yok
    skylab ortalama 10. seviyede ,sürekli geliştiriyorum

1-) daha önce hiç kapı yapmadım şuan zetanın bana faydasının çok olacağını düşündüğüm için zeta kapısını açmaya çalışıyorum. biraz x2 ve x3 cephanem var sizce bu özelliğe sahip gemiyle zeta kapısını yapabilirmiyim

2-) tr1 sunucusunda oynuyorum şirketim eic kasılırken düşmanları geçtim kendi şirketim bile beni kesiyor cubi dönemiyorum. pvp de kutu toplamak bazen aşırı sıkıcı geliyor kutu dışında sıkıldığımda başka nerede en iyi şekilde uridium kasabilirim.

3-) eic şirketinde oynamaya devam etmelimiyim sizce diğer şirketler yardımseverlik açısından ne durumda bilmiyorum belki şirket değiştirebilrim sizce değiştirmelimiyim

4-) şuan açık arttırmadan hız jeneratörlerini fullemeye çalışıyorum eğer bu gemi zeta dönebilecek güçteyse gelişmek için zeta dışında ne yapmam gerekiyor.

şimdiden teşekkürler....

Son düzenlenen: 26 Şubat 2019
    1. Sabırlı olursan x1 ile bile Zetayı bitirebilirsin ancak hız sorunu yaşayabilirsin eğer sana yetişirlerse kaçıp tamir olamazsın. Tamir olmadan o kapıyı bitirmek neredeyse imkansız olduğu için Hız jeneratörlerini tamamlamanı öneririm.
    2. PvP haritası haricinde Uridium kasmak için görevleri yapabilir kapı dönebilirsin en iyi kapı da zaten zeta bu konuda. Ayrıca arada sırada black light ile gelen ve rastgele ortaya çıkan NPC'leri de kesebilirsin bir gözün devamlı bildirimlerde olsun.
    3. Ben tr3 sunucusunda oynuyorum bu yüzden bu konuda bir bilgim olmasa bile şirket değiştirdiğinde şeref puanın yarı yarıya düştüğü için çok şeref puanı kasmadan önce karar vermelisin.
    4. Zeta gelişmek için en ideal kapılardan biri Zetayı palladium toplayarak yapıp kazandığın uridiumları biriktirirsen çok faydalı olacaktır. Çift Kapı ödülü günlerinde yapman gerektiğini söylememe gerek yok sanırım. Gelen uridiumu en etkili şekilde harcamak için önce Kalp ve Burgu uçuş düzenlerini al sonrasında İndirimli geliştirme günlerini bekleyerek Önce droidlerini sonra da kalkanlarını 16. seviye yap lf4 lazerlerini 16 yapmana gerek yok bunun yerine Prometheus lazerlerin kasmak çok daha karlı olur senin için. Zeta kapısı haricinde anlık uridium kazanmak için hangi NPC'yi öldüreceksen o NPC'nin görevlerini aldığından emin ol. Etkinlikleri her zaman takip et. Gerçekten güzel bir uridium ve Tecrübe puanı desteği oluyor. P.E.T'in için Kamikaze 3 Otomatik toplayıcı 3 ve Düşman bulucu 3 modüllerini alabilirsin Görev yaparken ve NPC keserken bu üçü çok işine yarıyor Kamikazenin yararları zaten saymakla bitmez. Arge işi çok sıkıntılı ancak Arge DEMO diye bir konu olması lazımdı bu konudaki programla sana en uygun Arge dizilimini kendin oluşturablilirsin.

.Paradoks. bunu beğendi.
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

@JohnShepard üyemiz sizlere gerekli bilgileri sağlamış durumda.

Benimde sizlere tavsiyem Zeta kapısından şaşmayın ve kapının son bölümünü Pazar günü Çift Ödül Gününde bitiriniz. Kapıdan kazandığınız günlük dosyaları argeniz için harcayın, Ganimet anhatarlarını Zeus gününde açınız. Bu sayede hem Apis, hem de Zeus droidi için gerkeli parçaları toplayacaksınızdır. Buradan takvimi takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

JohnShepard bunu beğendi.