Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve GLADYATÖR01 tarafından 11 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi

1. Diminisher

oy sayısı 3
    33,3%
  2. Venom

oy sayısı 6
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.gemi ozellikleri bu 26 karisik lf4 10 prometheus kalkan hiz full 8 iris 4 havoc diminisher venom var sizce x1le kasiliyom elit yok 0 x1 9-12k arasi sizce bende kalp ucus duzeni var ben simdi ise burgu yada elmas alcam cubikonda baskin cok oluyo yada kendi sirketimden biri kesiyo x-7de seri bir sekilde talon talinmi kovalayayim yoksa baska yerdemi kasilayim pala demeyin tr2de yasatmazlar.

2. Sahmeran

Sahmeran User

bence burgu alıp seri tallon tallin kasabilirsin. cubi cok boş olmaz ama burgu ile cok seri şekilde ben de x1 ile 14 15 k arası vuruyorum cok seri oluyor 10 15 sn surmuyor yani burgu tavsiye ederim.

3. xxkubixx

xxkubixx User

kardeş sana yapman gerekeni söyleyeyim.
    1-apis ve zeus yapmak
    2-argeni yükseltmek
    3-sayborg almak
    4-havoc fullemek
    bunları kısa sürede yapman lazım.bende bunları yapıyorum.
    apis zeus ve sayborg için kutu açman lazım.
    Zeta kapısı yaparsan havoc kazanırsın,sandık anahtarı kazanırsın ve hem sayborg parçası hemde apis zeus parçası çıkarırsın.aynı zamanda arge kasarsın.
    yani 4te4.
    Senin ilacın zeta yapmak.
    Nasıl yaparsın o sana kalmış.
    Kristallon keserek çok bir şey kazanamazsın.
    Ben pala toplamanı öneririm tabikide fakat patlarım diyorsun...
    Benim gemimde senin geminin aynısı 8 iris venom 10 prometheus gerisi karışık lf4,sadece 8 havocum var ve x4 ve x6'ım var.
    TR1 deyim bizim burdada çok düşman var palada ama ben bana saldıran güçlü gemileri bazen kesiyorum.
    Eğer saldıran full+full değilse x4 x6 yiyince adam şaşırıyor,güzel bir insta zamanlaması ve ağırda burguya geçersen kesiyorsun genelde.
    X4 ve x6 biriktirebilirsen + sepromlu dolaşırsan karşındakini kesebilme olasılığın olacaktır.
    Full+full adamlarda palaya geliyorsa ara veriyorum onlar gidene kadar.
    Zaten pala bölgesinde ki çoğu gemi malesef insan değil ,program.
    Pala da genelde gruplar olur onlara girmeye çalış.Seni kesen düşmanların grubuna girersen işin çok kolay olur.
    O yüzden çok korkma derim.

+olarak burgu bence kasarken çok işe yaramıyor.tallon keserken burguya geçersen kalkan canın çok hızlı biter tamir olmak zorunda kalırsın.Kalp en iyisi.Burguyu sadece savaşırken kullanıyorum birde kalkan can azalınca npc keserken.
    Elması kesinlikle alma hiç bir işe yaramıyor.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle gemi seçiminiz Venom, diroit düzeni için ise Burgu olmalı. Böylece daha fazla hasar verebilir ve daha rahat kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. the_flood

the_flood User

-15 pala=1 gg yapıyor dostum uri harcamadan biz zeta ort 1500 gg. buna göre sana kaç pala lazım hesabı sen yap.palayı geç. katlayıcın varsa yada alma şansın varsa 1 haftada düzgün ve sabit bir oyunla bunu yani avantaj kutularını toplar kapını da yaparsın.
    -talon ve boss talon yada 4-5 uber devo sibo senin urini karşılar.kutular için dediğim oyun mantığıyla günde 25-50k arası da uri yaparsın.
    - zetadan havoc fulle. kutularla apis/zeus. günlüklerle de ar-ge kısa vade planın olmalı. apisle zeusu sakın ayrı ayrı açma ikisini bir aç.arkasından da hercules yani kappa.onları da fulleyince istersen daha sonra spartana çevirebilirsin.
    - burgu da varsa olayın tamamdır

6. DaglıAcS

DaglıAcS User

en iyi kasma duzenleri güve kalp dir cubıde takıl zeta ac zetayıda guveyle rahat yaparsın ben oyle yapıyorum urilerin hepsını zetaya yatır baska bıseyeverme bi işe yaramıyo verince 1milyon zarardayımkeske kapı acsaydım bide zetadan gelen anahtarları zeus gunune sakla dun hıc ıstemedıgım halde 20tane apıs cıktı :D

7. Ben 3 saat x-7de seri talin talon keserek kaç k kasarım venom avcı konfi

8. the_flood

the_flood User

x2 varsa ort.15-25k arasını vurabilirsen 3 saatte talon ağırlıklı 20-30k arası kasabilrisin. daha fazla hasar daha fazla uri demek bunu da unutma o_O

9. Sahmeran

Sahmeran User

x1 ile kasarsan ortalama 3 saatte 20 k kasabilirsin tabi baskın falan cok olan saatlere denk gelirse sıkıntı yaşarsın.
    x2 ile kasarsan x2 durumunu bilmiyorum 35 40 k ya kadar cıkarabilirsin bu rakamı x2 ile burgulu cok seri kasılıyor.(tavsiyem cok acil ihtiyacın yoksa x1 ile kasman x2 tek cubi keserken kullanırsın bl de kasılırken kullanırsın daha iyi olur.

10. bende zaten elit yok uri kasıyom zeta çaacam burgu yok kalp var x1 9-12k arası

11. Sahmeran

Sahmeran User

kasarsın rahatlıkla bence x1 ile zaten x2 harcama tallon tallin için cok gereksiz olur. zaman lazım sadece oynayacak cok vaktin varsa x1 ile kas yarım saat fazla kas yine aynı şey sonuçta :D

12. Arkadaşlar elimde 13k uri ve 400m credi var sizce solace mi yoksa spectrum mu almalıyım crediyle

13. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Sizde Venom'un mevcut olduğunu düşünüyorum. Bence Spectrum veya Solace almanıza gerek yok. Venom kasılmak için daha iyi bir gemi tasarımı olduğunu söyleyebilirim.

İyi forumlar.

14. Venomu fazla sevmem mesela kasılırken baskın atildi spectrumu açarım kacarim kasilirken can azaldi basarim yetenegi vede son olarak bende kalp var bana burgu demeyin iç içe açı alsam iş görürmü roket seprom beslemeli 4k
    NOT:sakın burgu demeyin uri kasmasi harbi zor ya be kardaş

15. Senin gönlün zaten Spectrum'daymış. Onu yakın zamanda alacağa benziyorsun.

16. Evet sentinel gereksiz zaten cevap şu:crediyle specrtum uriyle zeta yada burgu

Aegisi dizdim 1-7de portala asla gitmeden seri seri kasılıyorum konu kilit

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2019
  17. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Adınıza sevindim :) İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.