Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Diriliş27 tarafından 22 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diriliş27

Diriliş27 User

merhaba 8 iris 8 havoc 2 hercul 20lf4(17 tane normal 3 tane magma vs) baya bi bbo2 ve hız jeneratörü 100k uridium güve,burgu,halka,kalp,elmas,yengec uçuş düzenleri var. pette de kami gemi tamir hammadde 3 ve 3 tanede radar seviye 3 var .şimdi ben nasıl bir yol izlemeliyim,ne yapmalıyım?

2. İlk önce Havoc'larınızı tamamlamaya çalışın. Aynı zamanda Prometheus görevlerine başlayabilirsiniz. Daha sonrasında Zeta'ya devam ederek argenizi geliştirirsiniz. Zeta'dan gelen kutular ile Apis, Zeus diroitlerini tamamlarsınız. Kutuları Zeus günü açmanızı tavsiye ederim. Aynı zamanda Sayborg-Hammerclaw gibi gemiler için parça biriktirmiş olursunuz.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Diriliş27

Diriliş27 User

peki uridiumla kapımı açmalıyım geliştirme falanmı ?
    paladıum çok sıkıcı oluyor :D

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Zeta kapısına devam edebilirsiniz. Havoc'lar tamamlansa bile Prometheus Lazeri için anahtar gerekiyor. Bunu da en kazançlı şekilde Zeta yaparak elde edersiniz. Hem de ek masraf yapmadan Ar-Ge puanınızı arttırmış olursunuz.
    İndirim paketi ve VIP üyeliğiniz varsa Uridium'u da kapıya basabilirsiniz ama aksi durumda Uridium'u uzun bir süre biriktirin. Paket alıp toplu bir şekilde yine kapıya basarsınız.

İyi forumlar.

5. Orası sizin inisiyatifinize kalmış bir şey. :D

6. Diriliş27

Diriliş27 User

anladığım kadarı ile benim bol bol zeta dönmem gerekiyor peki ya herculler ne olacak

7. lf4 geliştirmeyi asla düşünme, pro lazerler her açıdan bütün lazerlerden daha iyi ! her hafta bir kapı yapmak yerine uridiumunu 700k - 1 milyon seviylerine getirip indirim paketi ve yükseliş destek paketi çekerek, pazar gümleri zeta yapmanı öneririm. makro kazanç sağlamış olursun.

.Paradoks. ve Sempatik.57 bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kappa kapısı epey maliyyetli bir kapı. Ve bazen şanssız olduğunuz zaman (tıpkı benim gibi) uzun süre Hercüles droit tasarımı kazanamayabiliyorsunuz. Tahiminim 10 kapıda Hercüllerinizi tamamlayacağınız yönünde (şanslı iseniz sadece 5 kapıda :) ), yinede benim size tavsiyem en azından Apis ve Zeus droitlerinizi inşa edene kadar Zeta yapmanız yönünde olacak.

İyi forumlar.

Aery bunu beğendi.
  9. Diriliş27

Diriliş27 User

tamamdır teşekkür ederim herkese bu arada bugün zeus günü inş apisi tamamlarım az kaldı zaten:)

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Diriliş27

Diriliş27 User

tamamdır modum sadece bişey daha soracam 100k uri var pazar günü zeta acayımmı ? bunun cevabını aldıktan sonra kilitleyin :D

12. 100k uriyle pek sanmıyorum zeta açabileceğini.

13. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hiç Zeta parçanız yoksa tamamlamanız biraz zor olabilir kapıyı. Uridiumunuzu harcamayı planladığınız başka bir şey yoksa eğer indirimdeyken Zeta'ya harcamanızı öneririm ben. Zeta kapısını pazar günü bitirmek de olmazsa olmazlardan zaten. :)

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.