Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Darcy009 tarafından 20 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Darcy009

Darcy009 User

Öncelikle merhabalar , yaklaşık 1 senedir oynamıyordum geri başladım , gemimi nasıl geliştirebilir nasıl daha fazla damage çıkartabilirim ,

Venom kullanıyorum ful lf3 2 lf4 lf4ler 5 er seviye geliştirmeli 8 iris 1 zeus Kalkan ve hızlar full irislerde ful lf3 dolu 7 seviye pet 2 seviye toplayıcı var. Burdan itibaren ne yapıp damage yükseltebilirim ve oyundan keyif alabilirim.

Cevap verenlere tekrardan teşekkürlerimi sunarım :)

2. Merhabalar. Bana göre sizin şuan yapmanız gereken ilk şey zeta dönerek havocları fullemenizdir. Daha sonrasında burgu düzeni alırsanız vuruşunuzu ciddi ölçüde arttırır. En güçlü lazerlerinizi seviyesi en yüksek olan droitlerinize takın. Daha sonrasında aktif bir grup bulup BL haritasında promethus lazeri kasmanızı tavsiye ederim. Görevleri yaptıktan sonra sanırım 8 tane kadar promethus lazeriniz olacaktır. O saatten sonra oyundan cidden çok keyif alırsınız.
    İyi oyunlar dilerim :)

3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Şu an oyun içerisinde en yüksek hasarı veren lazerler Prometheus Lazeri'dir. Fakat bu lazerleri elde etmeniz için önce mevcut ekipmanınızı biraz daha geliştirmeniz gerekiyor. Benim size tavsiyem haftasonu 2 kat ödül günlerinde Zeta kapısı yaparak hem Havoc diroit tasarımlarınızı tamamlamanız hemde gelen ganimet anahtarlarını biriktirip daha sonra Prometheus Lazeri inşasında kullanmanız olacaktır.
    Kasılmak için Burgu ve Güve Uçuş Düzenlerini edinmeniz yararınıza olacaktır.

İyi forumlar.

4. Darcy009

Darcy009 User

Peki Birde benim pet 7 seviye Avantaj kutusu toplayıp uri kasmak istiyorum fakat nasıl peti bırakacağım ?

Ayrıca 15 arge puanım var toplam ama seprom yok diye basamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2019
  5. ateistkeci

ateistkeci User

Seprom için skylab'dan sepromu açık tut oradan zaten 1 günde yeterince kasacaktır

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Petinizi 8 seviye yapmanızı tavsiye ederim. Bu sayede 3 seviye modülleri kullanabileceksinizdir. Daha düşük seviyeli modüllere Uridiumunuzu harcamayınız, ilerde zaten mutlaka 3 seviye modülleri alacaksınızdır. 3 seviye Otomatik Toplayıcı satın aldıktan sonra 3-4 adet seviye 3 Radar Protokolü satın alın. Bu sizin petinizin menzilini epeyce artıracaktır. Ar-Ge puanlarınızı kutu toplamak için dağıtabilirsiniz. Bu sayede daha fazla Uridium kazanabilirsiniz.

Ar-Ge puanı dağıtmakta kullanılan Seprom sadece Skylab'ta üretilebilir. Ne yazik ki bu durumda beklemekten başka bir seçenek bulunmuyor.

İyi forumlar.

7. Darcy009

Darcy009 User

Çok teşekkürler son 1 sorum daha olucaktı Seprom kasmak için skylabın açık mı kalması gerekiyor ?

8. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Seprom Üretmek için Skylab'ınızı geliştirmeniz gerekmektedir. Tüm modülleri 20 seviye yaptığınız takdirde Seprom üretimi en hızlı duruma gelmiş olur. Sorunuzu tam olarak anlamadım, demek istediğiniz "Skylab sayfasının açık olması" ise bu durum gerekli değildir. Skylab siz oyunda değilken de sürekli çalışır (Devre dışı bırakmadığınız sürece)

Skylab hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2019
    Minerva bunu beğendi.
  9. aslında bu konu ile ilgili ben Forum a konu açtım. sık sık ta guncelliyorum konuyu oraya bir göz atabilirsin istersen detaylı olarak ne yapman gerektiğinin cevabını alabilirsin yine kafana takılan bir soru olursa bana sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. umarım keyifli güzel bir gün gecirirsiniz bereketli kasılmalar iyi forumlar. :)