Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve {SPACEGUARDIAN} tarafından 30 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. elimde Venom 7 iris 26 lf3 3 lf4 10 BO2 falan var Pet im var 1 seviye kamikazesi var ve
    8 argem var
    sizce urilerimi ne icin harcamalıyım şuan? yardımcı olursanız sevinirim

2. Bu seviyedeki geminin en iyi yapabileceği peti 8 level yapıp 3 seviye hammadde toplama modülü alıp 5-3 haritasında palladium toplaması lazım oradan gelen gg ile pazar günleri zeta yapabilirsin tabiiki başka yöntemlerde var ama burada yazmam yasak

{SPACEGUARDIAN} bunu beğendi.
  3. peki zeta yapmak kolay mı hiç yapmadım nasıl kesiliyor falan

4. Oyundaki en kolay kapı denilebilir birde güve diroit düzenini alırsan senin gemin ile 1 saatte zorlanmadan rahatlıkla yapılabilir

5. Merhaba,

Değerli oyuncu petinizi 8 level yapmanız sonucu 3 seviye pet modülleri alabilirsiniz. Pet ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
    Petinize paladium toplatarak 15 paladium karşılığı bir galaksi enerjisi sağlamaktadır. Zeta kapısını kazançlı günde yapıp arge dosyası
    alabilirsiniz. Kapı yapmadığınız günlerde petinize kutu toplatabilirsiniz. Petinizi geliştirmek istiyorsanız aldığnız görevlerin tecrübe puanlarının yüzde 5 ini pete kazandırmaktadır. Görev alarak petinizi geliştirebilirsiniz.
    Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ekim 2019
  6. teşekkür ederim öncelikle, palladium toplamak için gemi değiştirmeli miyim? çünkü toplamaya gittiğimde 100 civarı topluyorum sonra kesiyorlar beni. 180.000 civarı uridium var neye harcamalıyım bunu şuan? Güve düzeni almayı düşünüyorum

7. Daha hızlı bir gemiye geçebilirsin vega vb. Her türlü kesecekler yapacak birşey yok oyun pvp oyunu. Senin yapabileceğin 10 kereden fazla kesen olursa supporta şikayet edip pushing ten ceza almasını sağlamak. Uridium u güve veya burgu almak için kullanabilirsin.

8. Merhaba,

Değerli oyuncu vengeance yada sperhead alabilrsiniz. Oyuncular yeni bir taktiğide cidatel ile gidiyorlar darbe puanı yüksek olduğundan kolay kolay kesemiyolar sizinle uğraşmıyorlar. Spectrumda iş görebilir hasar azaltma yeteneği ile bu sizin oynayışınıza göre değişir. Diroit düzeni almanız faydanıza olabilir.

İyi forumlar.

{SPACEGUARDIAN} ve .Paradoks. bunu beğendi.
  9. Zeta için konfi önerebilir misiniz?

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem, bir konfigurasyonunuzda droitler tamamen kalkan, geminiz full hız, diğer konfigurasyonunuzda ise droitler tamamen lazer, geminiz kalkan olacak şekilde ayarlayınız. Vuruş konfigurasyonunuzda bu sayede Burgu (veya Güve) uçuş düzeninde haritanın bir köşesini tıklayın sürekli ateş ederek, lakin hiç hasar almadan NPC'leri rahatlıkla imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Ben güve ile dönüyorum kapıları full hız ve full lazer şeklinde. Diğer konfide gemiye 10 hız 5 kalkan droitlere 6 tane kalkan koyuyorum.