Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Darcy009 tarafından 5 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Darcy009

Darcy009 User

Öncelikle fikir alışverişi için açtığım bir konudur , 17 level 5 pro 5 er sayısız lf3 bo2 hız elit 8lf4 seviye 9 iris 9 havoçum gemi olarak : sentinel ,solace,venom,vega şimşek , dimisher ,spearhed,aegisin hepsi var , 12 seviye pet , 25 arge var Havoçları tamamlayama çalışıyordum şimdi tam olarak sizce ne yapmam gerek ? 300 civarı yeşil anahtar var onları zeus gününde kutu açarakmı yoksa pro lazer için mi biriktirmem gerekir ?

2. zεu$

zεu$ User

meraba benim fikrim anahtarlarını zeus gününde kullanman daha mantıklı olur havoclardan sonra hercules lerini fullemen gerekiyor kutu veya pala dan kapı açabilirsin ama muhtemelen yüksek ödüllü görevlerin vardır onları değerlendir ve bl görevlerinin ilk bölümlerini

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikli olarak Apis ve Zeus droidini elde etmeye çalışmanızı öneririm. Bunun için de anahtarlarınızla Zeus gününde ganimet kutularını açabilirsiniz. Bu arada da Zeta yapmaya devam ederek hem Havoclarınızı tamamlar hem de yeşil ganimet anahtarı biriktirmiş olursunuz.

İyi forumlar.

-=ODIN=- bunu beğendi.
  4. Darcy009

Darcy009 User

Hocam zaten 9 havoç zeus var apisin 20 parçası kaldı 450 yeşil anahtar var zeus gününü bekliyorum kalan olursa uriyle tamamlarım 1 havoçuda tamamlamak kolay , ben herculeside saymıyorum sonrasında ne yapıcam onu soruyorum ?

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili Darcy009, Takım arkadaşımın mesajına ek olarak Ganimet anahtarları ile Kutuları açarak Hem Cyborg Parçaları biriktirebilir, Lf4, Apis ve Arge dosyaları kasabilirsiniz. Sizlere önerim X-BL haritalarında Rinusk kasarak hem Prometheus ve B03 için zemin hazırlamış olursunuz.
    X-BL Haritası dışında X-7 haritasında Blighted Kristallon gibi Pembe yaratıkları Keserek Karantina Kapısı ve İndoctrine Oil kasabilirsiniz..

Şuan da aklıma gelenler bunlar, Takıldığınız yerde lütfen soru sormaktan çekinmeyin

İyi forumlar.

6. Pro lazeri birleştirmenizi öneririm.

-=ODIN=- bunu beğendi.
  7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhabalar,

Prometheus lazerlerine ek olarak SG3N-B03 Kalkan kasmasınıda öneririm. Hem saldırı hem savunması daha iyi olacaktır. Kasılırken de savaşırken de.

İyi forumlar.