nasıl gelişmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DaddyBoss tarafından 7 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DaddyBoss

DaddyBoss User

Oyunda Yeniyim Ve Ne Yapacağımı Bilmiyorum Kendimi Geliştirmek İçin Neler Yapmam Gerektiğini Söylemenizi İstiyorum Bir Kaç Arkadaşa Oyundan Sordum İris Almamı Söylediler Fakat Açık Attırmada Millet 25 30 Milyon Credi Basıyor Credi Kasmak İçin Ne Yapmam Gerekiyor?

Gemi Bilgilerim.

Goliath Bastion Gemim Var

Lazer Olarak 10 Adet LF3 Seviye 1 Adet LF3 3 Seviye 4 Adet LF3 1 Seviye

4 İtici Jeneratör 5 Kalkan Var

10. Seviyedeyim.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Öncelikle Darkorbit oyununa hoşgeldin :)

Şu an için gemini Leonov (Kendi şirketinin haritalarında avantaj sağlıyor) yapmanı öneririm bu şekilde bir çok avantajdan yararlanabilirsin :)

İris için ilk 2 İris'ini Uridium ile alabilir, diğerleri için ise Skylab ve görevler ile credits biriktirerek açık arttırmadan satın alabilirsin.

İtici motorlar markette 2000 Uridium ile satılıyor istersen oradan istersen açık arttırmadan rahatlıkla alabilirsin, kalkanlar için ise kesinlikle açık arttırmayı kullanmanı öneriyorum. Bu ay içerisinde zaten bizlere kalkan yeterince verecekleri için odağın hız jeneratörü olsun.

Skylab konusuna da kısaca değinmek gerekirse gemine hammade yollayarak istersen gemini güçlendirebileceğin, istersen onları Credits karşılığında satarak Credits toplayabileceğin bulunmaz bir nimettir. Sana kendi önerim Promerium rafinesini 10 seviye yapana kadar sürekli olarak yükseltmen. Ancak unutma; Promerium rafinesini çalıştırmak için gereken diğer rafineler daima 1-2 level üstte olsun ki çalışırken birbirlerine sorun çıkartmasınlar.

Gemini 12-13 levele kadar Leonov ile rahatça güçlendirebileceğini düşünüyorum, günlük görevlerden sana Yeşil Ganimet Anahtarı verecek sana önerim onları saklaman ve LF-4 günlerinde açarak gemine LF-4 bularak atış gücünü arttırman. Ancak LF-4 bulana kadar açık arttırmadan LF-3 alman senin için fazlasıyla yararlı olacaktır. :)

Şimdilik diyeceklerim bu kadar, başka sorun varsa yardımcı olmayı çok isterim :)

--------------
    Bu arada unutmuşum, konu başlıkları veya mesajlarında büyük harf kullanmak Forum Kurallarına aykırı olduğu için başlığı küçük harfle yazarak düzenleyebilir misin?

-=ODIN=- bunu beğendi.
  3. DaddyBoss

DaddyBoss User

Skylab konusu hakkında bildiğin bi konu var mı ben oyun hakkında hiç bişey bilmiyorum neyi nasıl yapıyoruz falan :D

Birde Leonova Geçince Hasarım 3kdan 1kya Düşüyor Vericeği Etkiler İçin Değer Mi

Cevap İçin Teşekkürler

Son düzenlenen: 7 Kasım 2019
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Skylab;

Kendi Skylab'ım;

Başlangıçta bunların hepsi gri renkte olacak, yani aktif hale getirmen gerekecek.

Tüm Skylab rafinelere maksimum olarak 20 seviyeye kadar yükseltilebiliyor.

Sana hemen kısaca modüllerden, toplayıcılardan ve rafinelerden bahsedeceğim. :)

Temel Modül Skylab'ın kalbi onun seviyesini yükseltmeden diğer hiçbir rafine, toplayıcı veya modülü yükseltemezsin yani Temel Modülünü daima üst seviyelerde tut.

Depo Modülü ise Skylab'ında tutabileceğin maksimum hammaddeyi gösterir.

Solar Modül Skylab'ın enerji kaynağı onun da diğer modüllerden üst seviyede olması senin için fazlasıyla gerekli çünkü hepsine birden enerji sağlayamadığı durumlarda Skylab'ın bazı modülleri kapatmak zorunda kalacaktır.

Prometium, Enderium ve Terbium toplayıcıları ise ana hammaddemiz. Onlar olmadan diğer hiçbir modül çalışamaz bu yüzden sağ tarafta bulunan rafinelerden daima 2-3 seviye üstte tutman senin yararına olacaktır diye düşünüyorum.

Prometid ve Duranium bizim Promerium üretmemiz için gerekli(Belirli bir seviyeden sonra Credits toplama kaynağımız Promerium olacak :) )

Promerium bizim sürekli üretmemiz gereken, satarak Credits toplayacağımız veya gemimize zenginleştirme yaparak güçlendireceğimiz çok değerli bir maden.

Xeno Rafinesi ise Promerium üretirken olmazsa olmazımız. Promerium rafinesi ile aynı seviyede olmasına dikkat etmeni öneririm.

Son olarak Seprom rafinesine geldik. Oyunun en değerli madeni diyebiliriz. Promerium ile üretildiği için Promerium rafinesinden her zaman 1-2 seviye altta tutman senin için yararlı olacaktır.

Umarım bu küçük yazım yararlı olmuştur :)

----------------------------------------------------

Eğer hasarında bir düşüş yaşıyorsan şu an ki geminde kalman daha yararlı olacaktır :)

-=ODIN=- bunu beğendi.
  5. DaddyBoss

DaddyBoss User

Oyun İçinden Ulaşmam Yada Discorddan Sesli Olarak Konuşmamız Mümkün Müdür Yada Böyle Bi İstek Yasak mıdır Bilgim Yok

-=ODIN=- bunu beğendi.
  6. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Oyuncumuzun vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ederim. İlaveten bir arkadaşımın mesajını alıntılayacağım,
    Bağlantı veya link paylaşımı yasaktır. Fakat Darkorbit'in kendi discord adresinden birbirinizle irtibat sağlayabilirsiniz :)
    İyi forumlar.

7. Leonov sadece kendi haritanda faydalıdır. Şu haritalarda Leonov dışında gemi kullanmanızı tavsiye etmem.

Kendi haritalarınız: X-2, X-3, X-4

Zaten bu haritaların dışında Leonov güçsüz kalıyor. Özelliği kendi haritanızda daha güçlü olması.

Leonov Özellikleri: (Aklıma gelenler.)

Kalkan değeriniz 2 katına çıkar!
    Roket ile verdiğiniz hasar 2 katına çıkar!
    Lazer ile verdiğiniz hasar 2 katına çıkar!

Bu gemi ile "X-3" haritasında yaratık imha edebilirsiniz. Yeni başlayan bir oyuncunun "X-7, X-6" gibi haritalarda zaman harcamasını doğru bulmuyorum. Düşmanlar rahat bırakmaz ve düşük haritalarda daha hızlı yaratık imha edebilirsiniz. Yaratıkların çöplerini alarak kendinize ek gelir sağlayabilirsiniz. Çöpleri en iyi hammaddeye dönüştürüp satacaksınız. Bunun yanında "Skylab" gelişimini de şimdiden başlatabilirsin.

15. Seviye ve sonrası:

Artık "LF-3, BO2" gibi eksiklerinizi tamamlamış ve droidlerinizi 8 adet "Iris" olarak ayarlamışsınız varsayıyorum.
    Bol bol Palladium toplayın ve Pazar günü Zeta kapısını tamamlayın. Bu sayede "Havoc" kazanma şansı yakalayacaksınız ve tüm droidlerinizde "Havoc bulunursa, "+%10 Ek Hasar" kazanacaksınız.

NOT: Şuan bu söylediklerim size yabancı gelebilir ama "Google" üzerinden ufak bir araştırma ile bunları kısa sürede öğrenebilirsiniz. Diğer gelişim konuları da size yardımcı olacaktır.

-=ODIN=- bunu beğendi.
  8. DaddyBoss

DaddyBoss User

darkorbitin discord adresinden ulaşabilir misin general tr odasındayım
    isim baki

Son düzenlenen: 7 Kasım 2019
  9. Bir klana girip klan yardımı alabilirsiniz.