Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve PRe tarafından 2 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PRe

PRe User

Arkadaşlar ben kısa zaman önce oyuna başladım eskiden oynardım bırakmıştım ve tekrar dönüp yeni bir hesap açtım
    gemi özelliklerim;

full lf3,bo2 8 iris aegis
    pet 8 level kami3 otohammadde3 1 tanede 3.seviye radar var
    arge yok kapı yapmadım hiç sormak istediğim ve aklıma takılan şeyler şunlar

arkadaşlar lf4 lerin hiçbir esprisi kalmamış ve yenilikler var pro lazer gibi

Malum pro lazerler gelmiş 10 tane görevle alınabiliyor( kasılan gruplara katılınıp falan filan)
    sorum şu zetamı yapayım yoksa 10 tane pro lazeri almaya çalışıp ondan sonra pro lazerlerle mi uğraşayım
    zetada şöyle bir sıkıntı var çok fazla yoruldum ve haftada 1 zeta anca açabildim(2k gg gitti) çok zorlasam 4-5 günde açılacak gibi duruyor(pek düşman sorunu yok)

prolara başlarsam eğer 10 tane görevlerle alırımda 10pro+gerisi lf3 le tek başıma rınuks kasabilirmiyim onu bilmiyorum ve 75 anahtar için yine zeta yapmam gerekebilir

son olarak 10 pro +gerisi lf3 aegis kami3 ve diroit düzeni ile cubi kesebilirsem eğer cubi keserek kasılmayı planlıyorum sizce nerden başlıyım kafam biraz karışık ???

2. 2 tane lf4 almak istiyorsan pazar günü epsilon yapabilirsin çünkü ilk yaptığın epsilonda lf4 garanti düşüyor(pazar günü yapmayı unutma yoksa 1 lf4 düşer), arge puanın yoksa zeta yap derim indirim paketi + vip + haftasonu indirimi ile zeta maliyeti kazandıklarını çıkınca 50k uriye tekabül ediyor( ufak bir detay kapı basarken tek tek bas x2 katlayıcı gelir gelmez direk kullan masrafı büyük ölçüde azaltır ve de enerji basarken gemiyi phoenix yap nano gövde az olduğu için nano gövde dolunca birdaha çıkmaz yerine başka şeyler gelir) zeta yaparsan full havoc olursun hasarın biraz artar artı kapı başına 50 ganimet anahtarı 100 günlük dosyası bunlarda gayet iyi , kolay kasılmak istiyorsan uzaylılara %12 daha fazla hasar vermeni sağlayan arge var ona basabilirsin başlangıç olarak, prometus lazer görevlerini yapabildiğini yap derim şuan en iyi lazer o çünkü , cubilerde güzel kasılıyor ama hem ortalık bot dolu çıktığı gibi indiriyorlar hem de x6 haritaları düşmanların en çok dolaştığı mekan avlanmak için , haftaiçi galaksi kapı özel ödüllerinde bazen 3 lf4 veren kapılar çıkıyor onları alabilirsin tamam lf4 lerin modası geçti ama ne kadar lf3 ü lf4 e çevirsen senin için kardır, birde solace gemisini yeni kullanmaya başladım çok hoşuma gitti hem aegisten 5 lazer daha fazla var hem de özel yeteneği sayesinde aegis gibi can basabiliyon yaratık, kapı vb yaparken tamir olmak için zaman kaybetmiyorsun, birde hafta içi özel kapı ödüllerinde gemi yükseltme modülleri geliyor onlarda çok kullanışlı şuan solace gemime %5 hasar + %15 dp modülü taktım %10 kalkan da kendisinden geliyor bomba gibi oldu , bir de ganimet anahtarlarını açacaksan sadece zeus günü aç derim , sadece zeus günü açarsan zeusu tamamlarken hem apis biter hem de bolca lf4 düşürürsün , zeus günü harici kutu açma derim.
    kısacası şu an bol bol zeta yapmaya çalış günlük dosyalarıyla arge puanı kasarsın hızlıca ganimet anahtarlarını da zeus günü aç apis biter zeus zamanla biter bol bol da lf4 kasarsın, skylabın full dur umarım beslemelerin boş durmasın 8k promerium hız jeneratörüne bas 2 ay götürür 9k seprom kalkana bas(9k seprom full skylabda 2 günde birikiyor) oda 2 ay götürür , 2 gün bekle 9k seprom rokete bas 90.000 roket eder oda baya bi süre götürür, lazeri ben şuan promerium ile besliyorum çünkü kapılarla BL haritasındaki uzaylılar sepromu su gibi içiyor fazla cephane kullanmıyorsan seprom ile besleyebilirsin , seprom yetmiyorsa mecbur promerium ile beslicen.
    şuan aklıma gelenler bunlar biraz karmaşık oldu ama bildiklerimi anlatmaya çalıştım.

yılmazbey47 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  3. Gemine bi tane düşman bulucu al x-7 haritanda boss talon kes(evet zor ama döne döne kesebilirsin aegis heal da basarsın)
    pazar günleri urilerini zetaya bas kapıyı bitir gelen urileri bi daha bas havoc fulle
    17 level olunca adam buldukça pro görevlerini yap onun haricinde 1. dediğimi yap
    gelen dosyalarla arge+ anahtarlarla zeus al+apis tabiki zeus gününde
    havoclar fullenınce kappa kapısına gir hercül lazım 20 tane(10 tane hercül+10 havoc=1 spartan)
    bunları tamamla sonrasında tekrar konu aç kardeşim, kolay gelsin :)

4. 10 pro lazerini yapmaya bakın grupla :)

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Cevap veren @•»»ÃĻΕ•ξƒ$Ąηε™««• üyemize teşekkür ederim. Kendisi bize fazla laf bırakmamış doğrusu :)

Bence ilk Zeta ile başlayın işe, bu sayede Ar-Ge, Yeşil Ganimet anahatrı ve Havoc gibi değerli ödülleri kazanabileckesinizdir. Şu anki durumunuzda Prometheus lazerlerini hızlıca ksmanız epey zor olacaktır. Son olarak galaksi kapılarını mutlaka Pazar günü Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü bitirin.

İyi forumlar.

6. adam haklı <3
    server ne ?
    yeni başlayanlarda arge demo indirebilirsin
    15 arge yaratık argesi [​IMG]

saglıklı olan 48 pro kasana kadar gitmen gereken arge ise 15 argeden sonra bu şekildedir . kalın sıkma onemli degilse resimde 3 verilene 5 e tammalayıp kele avcısına vermeyebilirisn

Son düzenlenen: 5 Aralık 2019
    -=ODIN=- bunu beğendi.