Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve _NATASHA_ tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _NATASHA_

_NATASHA_ User

[​IMG] [​IMG]
    Oyunu yaklasık 1.5 sene önce bırakmıştım ve bıraktığımdan beri çok şey değişmiş alışmaya çalışıyorum :) (bo2lerde tam fotoğrafını eklemeyi unutmuşum) Labirent etkinliğiyle beraber bu kadar uri ve kredi kasabildim. Havoclarım tam 60 kadar anahtarım var zeus gününe saklıyorum. Su asamadan sonra ne yapmalıyım? Geliştirme gününde irisleri 16 yapmaya calısacagım. Önerilerinizi söylerseniz çok sevinirm server TR2-3 bu arada. Lf4lere çok bulaşmadan Proları fullemeyi düşünüyorum açıkcası zaten zeus için ugrasırken yeteri kadar lf4üm olur diye düşünüyorum.

Petimde 3. Seviye gerekli her şey var. Ayrıca 32 argeyim yazmayı unutmuşum sabah dalgınlığı kusura bakmayın :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2019
  2. Spectral Lancer yerine en kötü LF3 takmanızı öneririm. Pro lazeri görevlerini yapmaya devam etmelisiniz. Bol bol zeta yapın.

3. yeni başlayanlar prometheus kasma taktigi konusunu inceleyin emin olun çok faydalı olcaktır

4. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Şimdi benim size tavsiyem elinizdeki ganimet anahtarı ve uridiumları zeus diroitinizi tamamlamak için zeus gününde harcayın çünkü bence mantık olarak zeus diroiti için parça ararken bir yandan LF-4 de elde edeceksiniz şimdi size desem ki zeusu diroitini boşverin hemen prometheus lazerlerini tamamlayın diye işiniz çok zor olacak hasarınız düşük olduğundan dolayı rinusk elde etmeniz o kadarda kolay olmayacaktır.Bol bol Galaksi Kapıları Çifte ödül Günlerinde Zeta yaparak gelen anahtarları prometheus lazeri için biriktirebilirsiniz. Ardından hasarınız yükseldikten sonra Kappa kapısı yaparak eksik Hercules diroit tasarımlarınızı tamamlayın ardından Spartan İstatiksel diroit tasarımlarınızı tamamlamaya başlayabilirsiniz.Devamında ise Argenizi yükseltip eğer yaratık keserek uridium elde etmeyi seviyorsanız Bağlayıcı Işın II argesini tamlayabilirsiniz,NPC kesmek istiyorsanız ise Kelle Avcısı II gibi geminizin hasarı ve Lazerlerinizin isabet oranlarını %25 Arttıran Ayarcı argelerini tamamlayabilirsiniz.Sonrası zaten geriye kalan prometheus lazerlerinizi tamamladıktan sonra elde ettiğiniz lazer ve diroitleri geliştirmeye baş koyabilirsiniz.

İyi forumlar.

Manitu, _NATASHA_ ve Minerva bunu beğendi.
  5. _NATASHA_

_NATASHA_ User

Arkadaşlara yaptıkları yorumlar için teşekkür ediyorum.
    Modum sizede teşekkür ediyorum evet banada önce zeus pro en son kappa spartan yapmak daha mantıklı geldi okuduktan sonra çok sagolun.

Manitu bunu beğendi.
  6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilir ve yeni konu açarak aklınıza takılanları sorabilirsiniz.

İyi forumlar.