Destek nasıl gelişmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ►Los-Angeles-Lakers◄ tarafından 24 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar 200 k urim var haftada 1 maksimum 2 zeta dönebiliyorum. burgu düzeni mevcut venom kullanıyorum 4 pro 2 lf4 gerisi klasik..
    200 k uri ile güve ve kamikaze 3 modülünü bir anda almak istiyorum aslında fakat vipim yok biraz pahalı geliyor aylık olanı açıkcası ne yapabilirim fikir verebilecek olan var mı ?
    Ayrıca yıllık vip alımını mantıklı buluyor musunuz?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Önerim güveyi alman olacak sürekli kapı yapan biriysen gerçekten önemi oluyor,

Geriye 100k Uridium kalacak onunla da yoksa kalp alabilirsin veya Kamikaze 3 alabilirisin ama Premium olmadan maliyeti oluyor biraz :/ yani bu durumda sana kalmış diyebilirim

3. Evet Vip'siz çok pahalı olur kamikaze o yüzden yıllık vip almayı düşünüyorum ama abartıyor muyum diyede düşünmüyor değilim :)

4. Bırakmayı düşünmüyorsan yıllık vip alarak neredeyse 4 ayı bedavaya getirebilirsin. (Aylık alıma kıyasla) Ayrıca, Burgu varsa Zeta için ekstra olarak Güve almanı tavsiye etmem. Burgu sana yeterli olacaktır. Kami 3 olmadan kapıları dönmek eziyet gibidir. En kısa sürede Vip alıp kami 3 almalısın.

►Los-Angeles-Lakers◄ bunu beğendi.
  5. güve mantıklı ama kalp alma
    premium şart ve onun kami onsuz bir hiç
    vipi aylık al yıllık değil oyuna ara vermen gerkebilir
    ve indirim almanda şart eğer oynayacaksan ve gelişmek istiyorsan haftalık 6 tl %25 indirim 150klık droit düzeni 105k uri oluyor o derece etki ediyor 1gg 55 uriye basıyorsun indirim ve vip olursa buda 100k ya zetanın acılması demek gelecek uriyi çıkartırsan 50k kalır

pazar zeta günü haricinde günlük görev ve pro lazer görevlerini yapman gerekiyor

etkinligi kaçırma millet demiş yok güçlüler düşünülmüş falan filan ama alakası yok en güçlüsüde pete 500 vuran lazerden alıyor en güçsüzüde 1-4 te kolaylıkla anahtar kasabilirsin anahtarlada kapıya girip rahatlıkla byte kasıp fullenebılırsın ben bır kapıdan 30k uridum kasıyorum 30dkda

7x vuran cephane sınırsız gibi düşün bitmiyor
    ilk başlarda sıkıntın olcak cephanede kapıda onun için hou yaratıgı cephane atıyor sadece ona karşı kullan gerisine x1 sıkarsın hem 7x bitmez sürekli kapıya girip bu yaratıga sıkmana rağmen hemde uri byte veren yaratık en cok bu her kapıdan 2k byte kasabılırsın kolayca her kapı 2 lazer

6. anladım çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için her birinize anlamadığım tek yer hou yaratığı kısmı tam adı var mı acaba yoksa yanlış yazım mı :D

7. var hou ile başlıyor hatırlamıyorum houming mi ne öyle birşey zaten 2 tane yaratık çöpünden kıymetli eşyalar cıkıyor
    biri houming digeri mirror yaratıgı mirrora bulasma ama

8. petım 70k vuruyor etkınlıkten kazandıgım urilerle petimdeki protokollerı aldım

9. anladım yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim

10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Değerli üyelere verdikleri cevaplar için teşekkür ederim. Ben de tamamıyla kendilerine katılıyorum. Bahsedilen yaratığın adı Hounding Mimesis olmalı. Bu arada, ufak tüyo :D x-4 x-3 haritalarında bulunan terror ve reflector yaratıklarına en çok vuran 3 kişiye kutu düşüyor tek kesen birini gördüğünüz zaman birkaç lazer atışı sizin için de kutu düşmesine sebebiyet verebiliyor. Bu kutulardan bolca anahtar alabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Krios ve ►Los-Angeles-Lakers◄ bunu beğendi.
  11. efsane spoiler oldu bu yalnız modum çok teşekkürler kilitleyebilirsiniz demeye dilim varmıyor herkesten birşeyler öğreniyorum :D
    son olarak takvimin 25. günü vip alırsam o günün premium ödülünüde alabiliyormuyum?

Luminous bunu beğendi.
  12. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederim, konunuzu sizi tatmin eden cevapları aldıktan sonra kilitleyebiliriz. 25.Gün ödülünü almadan önce vip almanız gerekmekte. Screenshot_9.png

İyi forumlar dilerim.

13. teşekkürler kilitlenebilir :)

14. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.