Nasıl Gelişmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ĸДЯдИŁłKŁдЯ_ŁoЯĐЦ tarafından 17 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hesabımın özellikleri şunlar ve bu aşamadan sonra beni güçlendirecek gelişmem ne yönde olmalı tek bişey söylemeyin lütfen
    Gemiler
    Solace Venom Sentinel aegis mevut
    10 pro 21 lf4 8 havoc
    pet modul 3 hammadde var sadece pet e başka para harcamadım kalkan(bo2) hız full elit
    kalp burgu uçuş düzenlerini aldım 18 lvl 24 arge şimdi ne yapacığım

2. ateistkeci

ateistkeci User

PET'ine radar alıp Palladium toplayarak bol bol Zeta yapabilirsin eğer Pazar günü yaparsan bildiğin gibi 50 anahtar ve 100 günlük dosyası alacaksın bunlarla da Apis/Zeus droidlerini tamamlayabilir veya Prometheus lazeri birleştirebilirsin

3. Suanki etkinlik kapısına yardır yapabildigin kadar yap yeter sana zaten, elindeki bütün mühimmati da harca baya kasarsın, bu oyunda en hızlı şekilde gelişmek istiyorsan, oyunun etkinliklerine yapışman gerek, palladium hamallıktan başka birşey değil, hele ki etrafındaki otomatikleri görünce nasıl insan toplar anlamış değilim zor gelir insana.. ki senin hesabın için de fena değil atış gücün iyidir, pallada duracağına uber haritasında kasıl daha iyi, önce uçuş düzenine elmas ile, güve yi de ekle daha sonra arge için zeta yapman gerek hafta sonu ona yardır, kalkan için proları biraz durdur rinukslarını beklet önceliği kalkana ver ki istedigin zaman alacağın şey değil etkinlik ile geldiği için uzun süre bekletiyor o yüzden öncelik b03 sonra prolara geçersin.

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı daha uygun olacak şekilde düzenledim.

Genel olarak bu gibi konularda dediğimiz gibi bol bol Zeta kapısı yapmanız gerekmekte ilk önce kapıdan gelen anahtarlar ile Apis ve Zeus diroitlerinizi tamamlayın, Zeus'u kasmak biraz uğraştırabilir bu yüzden size önerim 20-25 parçadan sonra uridium biriktirip indirim ile beraber birleştirden geri kalan parçalarınızı tamamlamanızdır.

Daha sonrasında tekrardan zetaya devam ederek Prometheus lazer sayınızı arttırmanız gerekmekte, yaklaşık 25 civarı prometheus sayısına ulaştıktan sonra Herkules tasarımı için Kappa yapabilirsiniz. Şuan ki etkinlik sizin için bulunmaz bir nimet bol bol etkinliğe katılmanızı ve Uridium biriktirmenizi öneriyorum. :)

İyi forumlar.