Nasıl Gelişmeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve samsun553 tarafından 4 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. samsun553

samsun553 User

Diriotdeki pro lazerliri mi fulleyım yoksa apis ve zeus cıkarmaya ugrasayım - zeus apis nerde cıkıyor birde? 11 tane var pro lazer

2. TanrıEru

TanrıEru Guest

pro lazeri kesinlikle öncelik olsun 25 pro üstüne cıktığında apis ve zeusu düşünürsün (bana kalırsa fullemeden yapmam) aşırı etkili bir lazer pro lazeri apis ve zeusun etkisi yanında neredeyse 0 kalıyor

3. Apis droid parçaları yeşil ganimetlerden çıkabiliyor , ayrıca apocalypse ganimet kutularından hazır halde çıkma ihtimali çok az da olsa mevcut .
    Zeus droid parçaları , kendisine özel zeus günlerinde altın ganimetlerden çıkabiliyor , ayrıca yine apocalypse ganimet kutularından ve altın ganimetlerden hazır halde çıkma ihtimali çok az da olsa mevcut .
    Birleştirden apis ve zeus parçalarını üretebiliyor olman lazım , ama emin değilim bu konuda . Birleştir sisteminden çok önceleri apis ve zeus sahibiydim .
    Bence pro lazerlere ağırlık verebilirsin .

4. Açıkçası Apis ve Zeus almak artık çok kolay hale getirildi , uridium kasarak parçaları toplayıp montajdan elde edebilirsin yani gidip illa bilmem kaç bin tane kutu açmana gerek yok.

Eski bir oyuncu olarak biz bu durumu çok çektik , yani apis ve zeusu fullemek için aylarca hatta 1.5 sene uğraştığımı bilirim , bazıları daha şanslı çünkü onlara direk çıkabiliyordu tek seferde droitler.

Benim sana tavsiyem Cyborg , Hammerclaw , Mimesis gemilerin yoksa bunlardan bir tanesini alman ki Cyborg alman olacaktır hasar açısından daha iyi (artık galaksi kapılarından bir ihtimal düşebiliyor buda güzel bir gelişme)

Yapacağın en önemli şey yeni nesil LF-4 ve BO-3'ler ve spartanları halletmek olmalı...

PET üzerinde eksiklerin varsa gidip 4. nesil modül ve ekstralarını topla , birde yeni eklenen materyallerden bol bol toplamanı tavsiye ediyorum hangisi olursa olsun çünkü bunlar ileride yeni nesil ekipmanların açılmasında daha aktif rol oynayacaktır diye düşünmekteyim.

Seviyeni olabildiğince yüksek tutmaya çalış bu yeni haritalar güzele benziyor açıkçası.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı daha uygun şekilde düzenledim.

Gerekli cevapları oyuncu arkadaşlarımız vermiştir ve yazacak pek bir şey bırakmamışlardır. Hepsine teşekkürlerimi iletiyorum.

İyi Forumlar.

6. konuyu incelersen fayda görceksindir :)