Nasıl Gelişmeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CosmicBomb tarafından 29 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CosmicBomb

CosmicBomb User

merhabalar öncelikle 36 tane pro lazerim hepsi 13 seviye, 20 yi aşkın havoc, 2 tane spartan, centurion , sayborg ve 15 lazer alan gemiler, 8 iris, apis, zeus mevcut. şuan 2k gg ve 300k uri mevcut sizce nereye yönelmeliyim 250 bölünme kristalim spartan baya zaman alıcak şunu yapsan iyi olur diyebileğiniz her şeyi bekliyorum.

2. Alman liginden uzak durun.

SÜLEYMAN_EMİR bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konu başlığınız daha uygun olacak şekilde düzenlenmiştir.

Genel olarak ilerleme tavsiyelerini şu şekilde yapmaktayız.

Prometheus>Havoc>Herkül>BO3>Spartan>Geliştirme Sizin zaten yeteri kadar Prometheus lazeriniz ve Havoc tasarımınız bulunmakta, yerinizde olsam Kappa kaspısından Hercules tasarımını tamamlamaya çalışırdım. Sonrasında ise BO3 ve geliştirmelerimi yapmaya devam ederdim. Tabi diğer arkadaşlarımızın da önerilerini beklemek sizin için faydalı olacaktır. :)

İyi forumlar.

4. the_flood

the_flood User

x2 günlerinde kappadan hercules seni tek uğraştıracak şey bu . spartan yapmak sana kalmış. BO03 lerin eksik ise kappadan gelen kutularla birleştir malzemelerini ( hiper plazma ve mikro transistor ) bulmaya çalışabilirsin. geriye de bişeyin kalmıyor zaten o_O.sonrası geliştirme :cool:

5. bo3 lerini hercul gibi eksikleri aradan çıkarırıken aynı zamanda chromin kasarak aradan çıkar

ABG yaparak elit biriktirebilirsin haftasonları - Pazar gunleri hades gruplarında bölunme kasabilirsin- etkinliklerde biletlerden oil kasmayı unutma . - biran once 24 olup blye inip gemin için rinusk fln kasman lazım -etkinlik gelince hp link ve modulleri kaçırma her etkinlik altın degerinde
    buraya bir rehber bırakacagım faydası olcagını duşunuyorum