Nasıl Gemimi Dizebilirim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve llRamsesll1 tarafından 25 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese Merhaba arkadaşlar ben gemimi nasıl dizilceğini az çok biliyorum fakat aklımda şu sorular kaldı:
    1. Soru: Önce LF-3 mü dizmeliyim BO2 kalkan mı ? Bunlardan birisini dizdiğimde hızım düşecek o nasıl olucak ?
    2. Soru: Diroitlerime Kalkan mı dizmeliyim Silah mı ?
    3. Soru: XXXX Gördüğünüz gibi tüm gemiler var hangarda. şuan leoyu kullanıyorum benim planım diroitlerimin hepsini 6. seviye yapıp Vengeance geçicem. Vengeancedede ilk lf-3 veya lf-2 dizicem. sonra full kalkan dizicem. Sonra irislerimi dizicem. Sonra Goliye geçip kapı açmaya başlıcam. Unuttuğum veya yanlış bi şey yazdığım olursa lütfen söyleyin.

Şimdiden Herkese Çok Teşekkür Ederim
    İyi Forumlar :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2014
  2. 1. Hızım düşecek kısmını anlamadım, niye hızın düşsün? Bence kademeli olarak diz mesela 2 LF-3 1 BO-2 diye gidebilirsin.
    2. Oyunda iki konfigürasyon olduğundan bir konfigürasyonu kaçış konfisi, diğerini ise kasılma konfisi yapmalısın. Kaçış konfisi jeneratörler full hız droitler kalkan, kasılma konfisinde ise jeneratörler 1-2 tane hız geri kalanı kalkan.
    3. Öncelikle resim gözükmüyor. Bence Vengeance geçme ya Leonov'da kal ya da direk Goliath'a geç ama 4-5 Iris, 10-15 LF-3 ve 10-15 BO-2 olunca Goliath'a geç. Yani şuanda Leonov'da kalman senin için iyi olur çünkü Leonov ana haritalarında 2 kat daha da güçleniyor.

3. Terminatör arkadaşımın dediğine katılıyorum.. Genellikle 2 konfi bulunur: Kaçış ve Kasılma.. Ayrıca Levo ile de bol bol Boss Sibelon keserek uri kas.. Ayrıca full LF2 dizecem dediğine göre kredin bayağı az.. Onun içinde Skylab'ını fullemeye çalış.. Birde resmi yüklersen sevinirim.. Anladığım kadarıyla url diye dosyanın konumunu atmışsın :)

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2014
  4. Tavsiyem hem kasılırken hemde skylabı diz. Sibelonit felan kesiceksen Goliyi tavsiye ederim. ana haritalarda bulunacaksan lenovu tavsiye ederim.

Konfiye gelince arkadaşların dediği gibi kasılma ve kaçış konfisi yap.

ilk önce lf3 leri fulledikten sonra kalkanları fullemeye çalış. yada kalkandan önce iriste alabilirsin sana kalmış bişey.
    Ama dediğim gibi skylabı da bi yandan geliştir çok işine yarar pişman olmazsın.

5. :D Karıştırmışım.. Boss Sibelon olarak düzelttim :)

6. Buyrun arkadaşlar bu resim : [​IMG]

Fakat skylabtan nasıl para kasıcağımı bilmiyorum maalesef :/ .. Bi kaç şey okudum gemiye yolluyorum hammaddeleri ,fakat ambarım yetersiz oluyor. Örnek 2000 Duranium yolluyorum uzun sürüyor. beklediğimi deymiyor açıkcası. Ambar genişletme felan mevcut.

Birde LF-3 BO-2 ve 10 Birim hız veren jeneratörler ihalede baya fazla yani. Uri ile alsam gücüm yetmez. Kredi kasmaya çalışsam baya uzun sürücek biliyorum. Her saat başı ihaleye katılıp SLOT-CPU ları alım - satım yapıyorum öyle biraz kasıyorum. Arkadaşlar önce Konfi için jeneratör mü dizeyim yoksa lf-3 lerimi dizeyim ?

Boss Sibelonu rahatça kesiyorum fakat başka şirketlerden gelip gidip kesip duryolar. kesmiceklerini bilsem günde 6-7 saat oyundayım çok rahat kasılabiliyorum.

7. 1. Foruma link atmak yasaktır.. Cevap yazma kısmında yukarıdaki seçeneklerde gülen suratın sağındaki resime tıkla ve linki oraya at..
    2. Gemine 2k Duranium değil Promerium atman lazım..
    3.Gecelere kalıp 2m'e hız alabilirsin. Ayrıca geceleri genelde slotlar 10k gibi düşük fiyatla alabilirsin.. (Açık arttırma düzenlemesi olmasaydı eskiden 1 kredi ile de alabilirdin :D)
    4. ve sonuncu olarakda paranla 8 tane LF2 yi rahat alırsın (2m tutar :))

Ayrıca eski forumada bakmanı önermem.. Çünkü bu foruma geçeli oyunda çok büyük değişiklikler oldu.. Hala sabit kalan oyun bilgileri burada mevcut.

8. Peki bu Skylab'taki hammaddeleri nasıl çoğaltabilirim ?

9. Açıkçası Skylab sabır işidir.. :) Ayrıntılı bilgi için:
    • Skylab SSS
    • S.S.S. : SKYLAB Görsel Anlatım ve
    • S.S.S. : Skylab konularına bakabilirsin kardeşim.. :)

Son düzenlenen: 26 Ağustos 2014
    llRamsesll1 bunu beğendi.
  10. Teşekkür ederim kardeşim burda paun felan verebiliyormuyuz ? +Rep gibi ? :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2014
  11. :D Yok ama beğenerek destek olabiliyoruz :)

tolgahan1701 ve llRamsesll1 bunu beğendi.
  12. Anladım çok yardımcı oldunuz cevap yazan tüm arkadaşlara Teşekkür ediyorum :)

Herkese iyi forumlar. :)

13. arkadaşa katılıyorum promium yollamalısın

14. Evet promerium yollarsan daha çok para kazanırsın. Bir de uzun sürüyor demişsin mesela 4 saat sürecek sevkiyat diyelim ki o süre içinde illa ki oyunda olmak zorunda değilsin(bilmiyorsan diye söyleyeyim dedim)

Önce hızları fulle ama uridium verme credits ile al çünkü hızları fullersen düşmandan da kaçma şansın olur + daha hızlı kasılırsın, hızların hepsi elit olunca 2 LF-3 1 BO-2 yaparak fullemeye çalış. Ayrıca bence Boss Sibelon biraz zorlar hem ona harcadığın masraf ve süreye deymez bence x3 haritasında kasıl derim. Uridiumun ile şimdi LF-3 alabilirsin ya da biriktirip Iris alabilirsin.

15. Evet promerium yollamayı öğrnedim günlük 1M'ye yakın para kasıyorum skylabtan çok teşekkür ederim :) ..

"Hızların hepsi elit olunca" demissiniz elit ne demek yani ? Birde önce Konfiyi dizicem kaçış ve kasma diye. İkinci olarak önce irismi dizeyim yoksa lf-3 mü dizeyim karar veremedim. ikiside ihalede pahalı oluyor.

16. Önce LF-3 diz o zaman, çünkü vuruşun artarsa daha çok para kasarsın. Elit hızdan kastettiğim G3N-7900 jeneratörü bu jeneratör en iyi hız jeneratörü, yani en çok hız veren jeneratör, 2.000 uridiuma satılıyor.

17. Flax geliştirmekmi ?
    Kardeşim leonov kal. geminde 10 lf-3, 10 bo-2, 10 gn7900 olunca vegaya geç. Sonra
    1. konfide gemine ful kalkan koy droitlere full lazer.
    2. konfide gemine ful hız droitlere ful kalkan koy. (yada yarısı kalkan yarısı lazer sana kalmış)
    Ve bo-2 ve hızlar gemiyi doldurunca droitler içinle lf-3 al

18. Teşekkür ederim :)

Dediklerin oldukça mantıklı göz önünde bulundurucam :) teşekkür ederim

Ya benim bi sorum olucak Skylabta sadece Prometium Endurium Terbium toplayıcılar var sadece onlar çoğalıyor. duranium prometid promerium'u felan nasıl otomatik çoğaltabilriz(prometium endrium gibi). ??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2014
  19. Onun için yeterli paran ve Hammaden olmalı. Eğer varsa 1. seviyeye geliştirmelisin.. Zamanla bunları 20. seviyeye kadar çıkarmalısın.

Edit: Sevkiyat Modülü hep 1. seviye kalır :)

20. Gerçekten bana çok yardımcı oldun :) sana çok teşekkür ederim iyi forumlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.