Nasıl Güçlenebilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İsmYokYaw tarafından 5 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İsmYokYaw

İsmYokYaw User

Arkadaşlar gemi özelliklerim şunlardır:

Gemi:G-enforcer
    Lazerler:1 lf-4 hp , 17 lf-3 (biri 2 level biri 3 level) , gerisi lf-2
    Jeneratörler:7 BO2 , 2 füzyon kalkanı III , gerisi credilik en iyisi , 13 elit hız , gerisi credilik en iyisi
    Ekstralar:Full
    Droitler:6 flax , 1 iris
    Pet:5 seviye modül vs. yok

Gelişebilmem için önerileriniz nelerdir?

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Öncelikle LF-3 lerinizi geliştirmenize gerek yok, çok uridium harcarsınız ve ileride zaten onları kullanmayacaksınız.
    Şu anda durumunuz ile idare edebilirsiniz, uridiumu artık korsan kutusuna yatırma zamanı gelmiştir. Korsan kutularından istemediğiniz kadar lazer ve kalkan çıkacak. İrislere hammadde cabası.(Tabi ki 10-15 kutuda çıkmaz, çok kutu açmak gerekli :).)

Ne yaparak gelişmeliyim derseniz, benim önerim katlayıcı paketi alıp kutu toplamanız fakat ben yaratık keserek gelişmek istiyorum derseniz (eskisinden daha zor) x-6 haritasındaki Cubi gruplarına veya 4-5 haritasındaki gruplara katılabilirsiniz.Tek kasılmak istiyorsanız da size x-3 x-4 yada x-5 i öneririm.

Arkadaşlarımız da tavsiyelerini söylerler, merakla bekleyelim :).

İyi Forumlar...

LastShot12345 bunu beğendi.
  3. Bencede katlayıcı alıp kutu toplamanızı öneririm.Fakat daha öncesindde peti 8level yapıp oto toplayıcı 3 alın derim.Katlayıcı almayacağım dersenizde palladium toplayabilirsiniz.Bu şekilde gg kasarsınız ve gglerle de zeta yapmanızı öneririm kesinlikle.

Fren bunu beğendi.
  4. Uriyi anahtat yerine seri zetada dönebilirsin, ama tabi x2 günlerinde yap ki 50 anahtar al ödül olarak, 100 lgf de cabası argeni geliştirirsin

5. İsmYokYaw

İsmYokYaw User

Peki bu gemi ile zeta dönebilir miyim?

6. GREED

GREED User

Dönersin ama uzun sürer.

7. Zeta dönmenin avantajını seri ve rahat yapabilirsen görürsün dostum. Bu durumda gemi özelliklerin ile çok zor yaparsın zetanı ve uzun süreceğinden sıkıntı çekersin. Tavsiyem cubi dönenlere yancı ol uri kas cubi kesen yoksa katlayıcı çek kutu topla . kısa sürede pet modüllerini almaya çalış indirim paketi kodu ayarlarım istersen ben sana. Sonrasına sürekli kutu toplayarak kendini daha güçlü hale getirebilir ve ozaman zeta dönmeye başlarsın dolaylı yoldanda lf4 lerin fullenir.
    (bkz: x2 günü 50 anahtar kapı başına)

8. İsmYokYaw

İsmYokYaw User

Öneri için sağol peki zetaya hangi özelliklerle girmemi önerirsin?

9. Yani sabrına görede değişir ancak hiç yoktan kamikaze 3 olmalı derim lf3 lerin full olmalı. burgu uçuş düzeni felan rahat kesmen için tabi yeni başlayan birisine göre biraz uçuk oluyor bunlar ancak rahat edersin birazdaha ben ful + ful gemi ile oynuyordum kafama esince girip sabahtan akşama zeta ya da kappa yapardım sıkılmam dışında bir etken olmazdı

10. İsmYokYaw

İsmYokYaw User

Onları almayı istiyorum fakat zar zor 1,5-2k uri kasabiliyorum

11. Yeni başladıysan geç olmadan vazgeç.

12. Bir diğer düşüncede diğer arkadaşın dediği gibi yeni başladıysan bırak oyunu :) şahsen haritaya girmiyorum bile . arkana bakmadan kaç :D

13. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhabalar,

Yeni başlayan arkadaşlarımızın hevesini kırmak yerine onlara yardımcı olabileceğiniz konularda cevap verin.

Bu kategoride yeni başlayanlar tecrübeli oyunculardan fikir alıp gelişmek için yardım istiyor sizlerin verdiği cevaplar yardım isteyen arkadaşlarımızın aradığı cevaplar değildir.

Umarım anlaşmışızdır. :)

İyi forumlar...

Merhaba,

Leonov alıp bir süre x-3 ve x-4 haritalarında npc kesip kutu toplamayı deneyin.

İyi forumlar...

14. Aksine böyle cevaplar verilmeli. Zaten sürekli kesilince bırakır.

15. Öncelikle üslubunuza lütfen dikkat edin. kimse bana emir veremez . ben oyuncuyum sizin gibi sistemde görevli değilim benim üstüm yok ki bana emir versin. ne demek öyle cevap verin böyle şunu yapın. ben sana gidipte adabını takın. desem hoş mu olacak. Yeni başlayanlara fikir vermek amacı ile açıldı dediğiniz gibi bende fikrimi sunuyorum. kimsenin haddine değil bir insana emri vaki konuşmak ya da fikirlerini engellemek herkes kurallar çerçevesinde haddini bilmeli diye düşünmekteyim Kaplan

16. İsmYokYaw

İsmYokYaw User

Teşekkürler bu tekniği deneyeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.