nasıl güçlü olurum ( adım adım )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HamHam tarafından 20 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HamHam

HamHam User

ben nasıl güçlü olucağımı biliyorum (irisler lf-3 ler argeler falan ) ama ilk hangilerine adım atayım onu bilmiyorum .
    Gemimin özellikleri :
    venom

1.konfi:15 lf-3 6 hız jeneratörü 9 bo-2 kalkan

droitler 1.konfi : 5 iris içlerinde ( 2 lf-4 / 8lf-3 ) 3 flax içlerinde (lf3 full)

2.konfi:15 lf-3 9 bo-2 kalkan 6 füzyon kalkanı-3

droitler .konfi : 5 iris içlerinde ( 2 lf-4 / 8lf-3 ) 3 flax içlerinde (lf3 full)

5 arge

adım adım nelerle güçlenirim ilk argemi irislermi ...

nasıl gelişmeliyim (adım adım )

2. Merhaba ,

İlk olarak açık arttırmadan kredi ile alabileceklerinizi kredi ile almanız iyi olacaktır. Zamanla biriken uridium ile uçuş düzeni , öğe geliştirme v.b. şeyler yapabilirsiniz.

Öncelikle kredi ile açık arttırmadan LF-3 , B0-2 , G3N-7900 ( Hız jeneratörü ) v.b. şeyleri almaya çalışabilirsiniz. Zamanla gemi toparlandıkça Zeta açıp yapabilirseniz oradan gelecek günlük dosyaları ile arge yapabilirsiniz. Ayrıca ganimet anahtarlarını toplayıp uygun zamanlarda korsan kutusu açabilirsiniz.

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. ilk hız jeneratörlerini tamamla, konfiye mi eksik taktın anlamadım ama 6 tane ise çok az, hemen tamamlaman gerekiyor onları sonrasında 15 hız jeneratörü kullandığın 1 konfin olsun, kaçış için ve ya hızlı hareketler için kullanabilirsin.
    bu gemiyle rahat kristallon kesebilirsin. Eğer varsa serverda cubikon gruplarına katılabilirsin. bir yandan da skylab'ın gelişmemişse onu geliştirir, imkan buldukça sarı taş yollar satarsın.
    kastığın krediler ile açık arttırmadan HIZ JENERATÖRÜ-KALKAN-IRIS sıralamasıyla bu eksikleri kapatabilir, kastığın uriler ile ise araştırma dosyası alıp argeni arttırabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.