Öneri Nasıl 'Günlük Dosya' biriktirebilirim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Deleted member 261585 tarafından 14 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemimin durumu genel olarak idare eder. Haftada 1 Zeta yapabiliyorum veya diğer haftaya bırakıp 2 Zeta çıkartabiliyorum. Arge şuanda 7 ve ben görüntüye çok önem veririm. Kalın lazer atışları yapmak istiyorum ama "21 Arge" düzenine ihtiyacım var. Sizce kapıdan gelen "Uridium" ile "Günlük Dosya" alınır mı?

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Uridiumlarınızı biriktirerek Zeta Kapısı'nı açmaya harcamanız ve Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü'nde x2 günlük dosyası elde ederek biriktirmeniz bence daha mantıklı olacaktır. Uridiumlarınızı yalnızca günlük dosyası almaya harcarsanız sadece günlük dosyası elde etmiş olacaksınız ancak Zeta Kapısı'ndan Havoc, yeşil ganimet anahtarları, x4 de elde edebilirsiniz, daha karlı olacağını düşünüyorum sizin için.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. akifbingo

akifbingo User

O uriyi sakla bir zetadan npc den gelen uriyle birlikte nerdeyse 50 k veriyor başlangıç seviyesinde olduğun için bu urinin üstüne ekleyip zeta açmaya devam et eğer dosya alırsan kapı açmada sıkıntı yaşarsın zaten zetanı pazar günü yaptığın sürece 2 3 arge yaparsın başlangıçta sonra azalacaktır tabi ama o zamana kadar iyice gelişirsin zaten