Destek nasıl hızlı uri kasabilirim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve nescafegold tarafından 31 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 15 kararsız 2 lf4 sınırsız lf3
    sınırsız bo2
    8iris 2havoc
    9lvl pet kami3 hammadde3 ticaret3
    venom spectrum aegis spearhead
    elmas diroit tasarımı ve kredilikler mevcut
    10argeyim uzaylı avcısına gidiyorum
    zeta yapmak istiyorum ama pala toplamak ihalar yüzünden çok zor varsa cubi dönüyorum
    yoksa x8de struneR boss struneR kesiyorum gördükçe kutu topluyorum saatte 4k civarı uri getiriyor daha karlı harita var mıdır

2. Kardeşim bende oyuna başladım BSGO koduyla x1 ile 5-7k arası vurarak x3 ve roketleri harcamadan oynuyorum.Peti 8 level yapıp bıraktım. Uçuş düzeni almadım bile. 3 Zeta döndüm şimdiye kadar. Hesapta şu an 220k uridium var pazar günü 3 zeta daha dönmeyi planlıyorum. Oyuna hiç para yatırmadım henüz. Uriyi nasıl kastığıma gelecek olursak. Sadece ama sadece cubi dönüyorum ve cubiden günde en az 20k uri kasıyorum ha ama kısa bir zamanda değil 2-3 saatte. Artı gelen credi tp ve şp cabası. Pala toplamak çok sıkıcı geliyor bana insanlar nasıl sabırla topluyor anlamıyorum saatte 120-130 gg topluyorsunuz bir zeta ortalama 1800gg ye açılıyor. 15 saat pala toplamak demek oluyor bu....(patlatmazlarsa tabii). Şimdi diyeceksin kapıyı uridiumla açmak mantıklı mı diye. Bu kapı zeta kapısı olduğu için ÇOK MANTIKLI. Çünkü zeta kapısını açmak için harcadığın uridium sana fazlasıyla geri dönüyor. Ufak bir hesaplama yapalım: kapı 1800gg, vip+indirim+haftasonu etkinliği ile 55uri 1 gg ortalama 100k uriyle açılır yani. Kapıdan gelenler 50 ganimet anahtarı sadece 75k uridium yapıyor :D 100 günlük dosyası 21k uri :D 25k x4 mermisi :D ve tabikide havoclar... Ha birde kapıyı açmaya çalışırken gelen x1-x2-x3-sab mermileri falanda var.. Diyeceklerim bu kadar gerisi sana kalmış :)

EDIT : Kapı bitince gelen 47k uridiumu yazmayı unutmuşum özür dilerim :)

Son düzenlenen: 1 Şubat 2019
    *LİON*[TET] ve nescafegold bunu beğendi.
  3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Ben de recaiaslan7 arkadaşımız gibi palladium ve kutu toplamaktan çok çabuk sıkılan biri olarak sürekli npc keserek kasılmayı seçmiştim. Arkadaşımız gayet güzel açıklamış her şeyi, harfiyen uygulayabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. tek başıma cubi kesemediğimden müsait oldukça diğer insanlara katılıyorum lakin çoğu zaman düşman şirketler haritamızı kapatıyor yada cubi ödülünü paylaşmak istemeyen oyuncular olabiliyor bu sebekle diğer haritaların da performanslarını görmek istedim

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu gibi durumlarda tavsiyem, X-BL haritasında yeni Prometheus lazer ödüllü görevleri yapmanız olacaktır. Bu hem sizin vuruşunuza, hemde kasılmanıza yardımcı olacaktır. Aegis gemisi ile bu haritada rahatlıkla grup bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. modum adam cubiden sıktığımı almamı kaldıramıyor o haritaya girer girmez patlatıyorlar ne yazık ki

7. uzayl80

uzayl80 User

x6x7 45 takıl sade cubiyle o iş olmaz en hızlı uriyi 45 te kasarsın uriyle zeta dön ne gelirse önüne kes gitsin