Nasıl hızlı uridium kasabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -(REDHACK)- tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam. Almanya6 serverinde 4 lf4 full bo2 lf3 hız hesabım var. 2 hangar var 1 tanesi aegis 1 tanesi goli. Az önce 3. zetayı bitirdim. 55k uri var. Bunu 90k yapmam gerekiyor 21 arge için. Sizce nasıl hızlı uridium kasabilirim? Şu an 24 arge kalın sıkmadaki gibi ilerliyorum kalkan sıklığı 5 de bitti gerisine vermedim. Şu an 4-5de uber ve boss kesip görev yapıyorum. Daha hızlı uridium kasma yolu var mı ? Yada önerebileceğiniz bir yol

2. Gemin iyi görünüyor. Kalabalık olmadığı zamanlarda cubikon kesebilirsin elbette yanında 1-2 kişi olmalı. Bende senden biraz daha fazla vuruyorumdur saatte 3-4k geliyor ama planlı hareket etmediğim için biraz az.

3. Başka takacak yok mu :D

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer vip iniz ve kamikaze 3 ünüz varsa grup halinde cubikon kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Almanya serverinde oynadığım için çok arkadaşım yok olanlarda full palada tek başıma cubi kesecek durumda değilim şu an sizce full kristallon ve tallin mi kesmek daha mantıklı yoksa 4-5de uber ve bossları kesmek mi amacım 21 arge ve uberler ara sıra logfile atıyor

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Eğer seri şekilde uri kasmak istiyorsanız ya seri olarak kristallin ya da 4-5 haritasında küçük olan yaratıkları yani uber saimon uber lordaki uber mordon gibi yaratıkları kesmelisiniz.Kristallin ya da uberler arasında bir seçim yapmalısınız.Ama bana kalırsa daha değişik yaratıklar görmek canınızın sıkılmasını engeller, o yüzden 4-5 i seçebilirsiniz :)

İyi forumlar

7. bende öyle düşündüm çünkü biliyorum full pala toplayınca nasıl sıkıldığımızı :D

8. senberk99

senberk99 User

almanya 6 da çok kişi oynamıyor galiba oynamıyorsa sıkıcı olabilir server ama jackpot için kasılırsın jackpota girersin (lf4ler flan fullenince ) ayrıca uri için yanında bir ya da iki kişiyle aegis olurlarsa iyi olur cubi kesebilirsin ama bence pala sizdeyse pala topla

9. evet oynayan çok fazla kişi yok bende o yüzden başladım zaten rahat fullenmek için. Full pala topluyordum zaten 21 arge olduktan sonra devam edicem toplamaya. Burda pala sizdeyse falan filan yok kimse dalmıyor birbirine kara listedeyken bile genelde dalmıyolar nadiren çıkıyo oda. Burdada baya sağlam adam var ben onlara yetişene kadar oooo :DD Bi klandaydım adamlar sağlamdı pala topluyoduk cubi falan yapmıyoduk sonra klanın ismi falan değişti bişeyler oldu tabi almanca yok bende ingilizce bilende 1-2 kişi klanda :D

Taktiği buldum :D Almanya serverinde olduğum için çok kişi olmuyor güçlülerde pala topluyor sürekli eğitim arenasındaki adamları keserek kasıyorum 100k ucb 100 vardı güçlülere onla güçsüzlere x1le dalıyom :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Nisan 2015
  10. senberk99

senberk99 User

kafana göre takıl kardeşim bence amacın ful hercul 15lf4 yapmak olsun sonra da ... jackpot için hazırlığa başlarsın tabi nuları yapamk da kola değil... bir de jackpot için oyunu iyi bilmen video izlemen ve taktik bilmen lazım

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta yazmak yasaktır.Lütfen dikkatli olalım

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.