Nasıl İlerlemeliyim Tavsiye Lütfen ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve klokekok tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. klokekok

klokekok User

İyi günler arkadaşlar Gemimin özellikleri
    Full lf3 (5 tanesi 5 seviye geliştirmeli)
    Full kalkan
    Full hız
    8 iris
    4. seviye pet
    8 arge 21de kalın sıkacak şekilde veriyorum
    120k uri var şuan alfa kapısı vardı yaptım beta kapısı açık
    1 haftalık vip ve indirim geldi sanırım etkinlik var ne yapmalıyım?

2. Öncelikle artık lf3 geliştirmeyi tamamen bırakmalısın. Çünkü lf3 lerin devri kapandı artık lf4'lerini fullemelisin. Alfa,beta,gamayla vakit geçirmeden bir an önce Zeta kapısına yönelmelisin. Hem havoc ları fuller hem de gelen günlük dosyaları ile argeni geliştirmeye devam edebilirsin. Havoclar fullendikten sonra ise Kappa kapısı yaparak herkulesleri fullemen gerekir. Ama bunlar için bolca zamana ihtiyacın olacak, şimdiden kolay gelsin :)

3. klokekok

klokekok User

Hocam Sürekli Gg basıyorum ancak hiç zeta parçası alamadım yoksa onun parçaları için başka bi yöntem mi var ?

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sanırım yaptığınız yanlış galaksi dönüştürücüsünde sürekli alfa, beta, gama kapılarına basıyorsunuz. Bu yüzden diğer kapılarda parça alamazsınız. Hangi kapıyı açmak istiyorsanız mutlaka o konuda enerji basmanız gerekmektedir. Zeta kapısı ile ilgili daha geniş bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 23 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.