Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΣSCOBΛЯ tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ΣSCOBΛЯ

ΣSCOBΛЯ User

Merhabalar, kısaca gemimden bahsedeyim.
    13 LF4 (4 tanesi 16 seviye), 10 iris (hepsi 16 seviye), full LF3 (hepsi 3 seviye), full BO2 (hepsi 3 seviye), 10 havoc, hercules yok, 8 radar (4 tanesi 3 seviye) ve full elit hız.

Bunların dışında, 39 arge(40'a 300 dosya kaldı) ve 4 hangarım var « Aegis-Goliath-Leonov-Vengeance»

60k uridium mevcut, artık nasıl ilerlemeliyim? LF4 mü çıkarayım, Hercules mi çıkarayım veya siz ne önerirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum, iyi oyunlar.

2. bence kutu toplamalısın kappa da lf4 ve herkulllerini almaya başlatmalı sın bunun yanında gelen urileri biriktir ve lf4 günüde ac benden bu kadar :)

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

LF-3 lerinizi geliştirmeyin.LF-4 sayılarınız arttıkça LF-3 ler boşa çıkacaktır.

BO2 lerin gelişimini en sona bırakmalısınız.

Hercüleslere ağırlık vermelisiniz,Hercüles tamamlamak için yapacağınız Kappa kapılarından LF-4 bulma şansınız olacağından,bir taraftanda silahlarınızı tamamlamış olursunuz.

Keyifli Forumlar.

4. Epsilon yapmadıysan bir tane epsilon yap 1 lf4 daha gelir ilk seferde %100 cunku daha sonrasında kappaya yoneliniz.

5. ΣSCOBΛЯ

ΣSCOBΛЯ User

peki, LF4 fullemek konusunda mavi&kırmızı korsan kutuları çok işe yarıyor mu? verdiğimiz parayı sizce karşılar mı

6. 60 Mavi kutudan yan carıma 7 lf4 ve aegis cita sinek 1 herc cıkmıstı
    Kutuların fiyatını hatırlamıyorumda deger yani emin ol 60 kutuda daha fazla cıkaran tanıdıklarım var

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu tamamen sizin şansınıza kalmış bir konudur.

Şanslıysanız LF-4 bulmanız daha kolay olur.

Keyifli Forumlar.

8. wallaha kardeşim 20 tane mavi aldım 4 tane buldum 300 yeşil topladım 8 tane buldum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.