Destek Nasıl İlerlemeliyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unexpedted61 tarafından 8 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar oyunda kısa süre içinde belli bir noktaya geldim ancak bundan sonra nasıl devam etmeliyim fikir almak istiyorum,
    Gemimin Özellikler :
    14Lf4 gerisi lf3 lf4ler 4 lwl
    Full bo2 ve elit hız jeneratörü
    Goliath:cerrah ve spektrum mevcut çoğunlukla cerrah kullanıyorum
    Aegıs-citadel ve bu gemilerin tasarımları mevcut
    Apis ve zeus bulunmakta droitlerin hepsi 11 lwl
    10 havoc 2 hercules
    Uçuş düzenleri-Burgu-Kalp-Halka-Çark-Güve-Elmas Mevcut
    Pet 15 lwl kamikaze 3 toplayıcı 3 düşman bulucu 3 hammedde toplayıcı 3 ve kombo gemi Tamiri 3 mevcut ayriyetten 5 tane 3. seviye radar protokolü var(slotların çoğu açık ve içleri dolu)
    32 arge 24 argeye göre ayarlandı gerisi ayarcı 5/5 ve yanılnıltma manevrası 1 ve 2 Tamamlandı 1 argede ısı arayıcısına(efenkti alabilmek için)
    Skylab sol taraf 18 lwl orta 20 sağ tarafta duranium ve prometid 17 promerium 16 xenomit 16 ve seprom 14 lwl
    1m120k uridium mevcut ve kappa 2 kere açık
    İndirim ve vip mevcut

Sizce bu aşamadan sonra nasıl ilerlemeliyim yardımlar için şimdiden teşekkürler.
    (Aklıma gelen herşeyi yazdım eksik varsa düzeltirim)

2. Merhabalar;

Tercihinize göre bence ya ilk lf4 lerinizi tamamlayın kutu açarak yada geliştirmelerinizi tamamlayın.Hercülesleri lf4 ve geliştirmeler bittikten sonra tamamlayın:).

İyi forumlar.

3. Teşekkür Ederim modum yanlız birşey daha sorayım sizce argeleri artık nelere vermeliyim :)

4. Merhabalar;

Savaşmak için mühendisi tamamlayın rütbe için Acımasız şeref veren argeler olabilir ama tercihim mühendistir:D.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.