Nasıl İlerlemeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YamatoVardıBirZamanlar tarafından 2 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkadaşlar. Ufak birkaç sorum olacak. Şimdi önceden oynuyordum oyunu. Bıraktım. Yeniden başladım 0 gemiyle. 13level olmama az kaldı. Bi yandan skylabı geliştirip bir yandan olabildiğince hızlı şeref kasmaya çalışıyorum. Biriken krediyle lf3, bo2, hız vb. şeyler almak öncelikli amacım. Henüz 2ırıs 6flax var hesapta. Şimdi gelelim asıl soruya ; tabi uriyi kullanmayınca ister istemez birikiyor. Bende emeğin boşa gitmesini istemediğimden bi danışayım dedim. Uriye napılır bu aşamada ? Arge felan 0. Genel olarak böyle gemi. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim herkese kolay gelsin. :)
     
  2. birikiyor dediğiniz uri nekadar bilmiyorum fakat tavsiyem irisleri tamamlayınca biriken uriyle evvela onları bir geliştirin derim..argeye uri yatırmayın derim ilk argeler kolay yapılır..irisleri lf3 ve kalkanları fulledikten sonra gemi kapı yapacak durumda olur..tavsiyem zetadan başka kapıya gg yada uri basmayın..direk zetadan başlayın kolay vede karlı bir kapıdır....
     
  3. SOULFLY

    SOULFLY User

    Merhabalar ,

    Öncelikle konu başlığını düzeltmeniz gerekiyor . Bi bakın , ACİL Bu tarz konu başlıkları yasak .

    Sorunuza gelicek olursak şahsi fikrim olarak öncelikle irislerinizi tamamlamanız daha sonra ise argeye başlamanız iyi bir strateji olabilir .

    İyi forumlar
     
    EFSANE bunu beğendi.
  4. GLADYATÖR

    GLADYATÖR User

    bir arkadaş irislerini geliştir demiş ama ben kesinlikle ama kesinlikle geliştimemeni şiddetle tavsiye ediyorum daha bu aşamadayken iris geliştirme nerden çıktı anlamış değilim zaten
    alışverişte bulunanan lf3, bo2 ve irise uri vermene gerek yok onları geçte olsa kredi ile alabilirsin zaten
    şimdilik urini argeye ver en azından bi 24 arge dizilimi yapman gerek. 24 arge olduktan sonra uriye birkaç tane uçuş düzeni alırsın (önceliğim kalptir benim) bunlarıda yaptıktan sonrada petini alabilirsin
    hem zaten bunları yapana kadar krediyle hem irislerini hem lf3 hemde bo2lerini fullersin diye düşünüyorum

    geliştirme sakın yapma ama !!!
     
  5. DARKLORD

    DARKLORD User

    indirim olduğu zaman günlük dosyası alıp arge yapabilirsin. ya da yeşil ganimet anahtarına 30% indirim geldiği bir gün sen de indirim ve vip çekersin ve bir anahtarı 600 uriden alıp lf4 gününde açarsın. hem tasarım, lf-4 vs. çıkarma şansın olur hem de bol bol lf3, b02 falan çıkar.
     
  6. Rehber

    Rehber Guest

    Merhaba,

    Öncelikle Skylabınızı geliştirmelisiniz.

    LF-3 ve BO-2 lerinizi en kısa sürede tamamlamaya çalışmalısnız.

    İrislerinizi Kredi ile alabilirsiniz.

    Keyifli Forumlar.
     
  7. Teşekkürler cevaplarınız için , yorumlarınızı beklemekteyim

    İşte boş günlerimde 10-15k ortalama günlük 7-8k uri. :)

    Lf3 ve bo2 zaten ilk hedef hocam da, hani biriken uridiumla ne yapmalıyım diye sormuştum, uriyle mi silah almayı felan tavsiye ettiniz yoksa ?

    Değiştireyim , yalnız nasıl yapacağımı bilmiyorum :)
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2016
  8. Merhaba,

    Sayfadaki ilk mesajın sağ üst tarafında bulunan konu araçları butonuna basarak başlığı değiştirebilirsiniz.

    İyi Forumlar
     
  9. Zaten lf4 gunu degil lf3 bo2 hiz jeneratorunun cikma gunu kisaca (Kutsal LF-3 Günü)
     
  10. dostum kalın sıkana kadar argeye yatır urini indirim gelmeden de günlük dosyası alma ayriyeten alışveriştende ucuzdan giden saatlerde azar azar alabilrsin kalın sıkmaya başlayana kadar böle yap lf3 ve bo2 flan bunlara uri verme hiç krediyle alınan hiçbirşeye uri verme kısaca zararına olur bu senin arge kas zetayı açmaya çalış bu şekilde bi yol izle yarı full yapınca gemini kutuya yönelirsin kutuyuda sarı kutular varken aç böle ilerle ilk zamanlarımı hatırlıyorum böleydim bende çünkü :)
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.