nasıl ilerlemeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALPER_AKÇAY tarafından 20 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin 5 lf4 8 iris ful havoc ful bo2 hız elit 22 arge savas argesi 24 de kalın sıkıcak size birkaç sorum olucak birincisi ben şuanda kappa kapısı yapıp herküles mi çıkartmaya uğraşayım veya lf4 mü yapayım, lf4 hangi kapıdan oranı yüksek çıkıyor ve o kapı kaç gg ye açılıyor çünkü havocları fullerken zorlandım biraz. Bir diğer sorum şuan kasılmak için burgu düzenini aldım bir tane daha almayı düşünüyorum hangi düzeni almalıyım.

2. -Star-

-Star- User

Kappa yaparsan eğer hem hercules hem de lf-4 yakalama şansın olur.Güve kapıda daha çok işine yarar,yine de diğer arkadaşların yorumlarını da al derim.Bol şans :)

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Tabii bu tercihi size bırakacağım ama Lf4 Konusun da ısrar etmeyiniz. Fikrimi söylemek gerekirse artık lf4 ler demode oldu.

Yeni Lf4 leri fullemenin iyi bir seçim olacağını tavsiye etmek isterim.

Kapı olarak Herkülleri fulleyip eğer tercih ederseniz Spartan yaparsınız. Sonrasın da Ağır konfiniz Spartan Hız konfiniz Herkül yerinde bir tercih olur.

Bakalım arkadaşların fikri ne olacak.

iyi forumlar.

4. Moduma ek olarak kappa kapılarını x2 ödül günlerinde yaparsan şansına bağlı olarak 1 kapıdan 2 hercules alabilirsin.

KANUN bunu beğendi.
  5. king_ceto

king_ceto User

Modum yeni lf4 leri almak için normal lf4lere sahip olmak gerekmiyor mu acaba? Görebildiğim kadarıyla sadece montaj kısmından toplanıyor yeni lf4 ler onun için eski lf4 günlük dosya ve diğer materyalleri istiyor diye biliyorum. Yeni lf4leri almak için başka bir yol var ise aydınlatmanızı rica edeceğim.

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öyle yada Böyle Lf4 leriniz full olacak ama siz yeni lf4 için gerekli malzemeleri toplayınız.

Siz Herkülleri Fullerken bayağı bir Lf4 elde edeceksiniz. Oradn gelen anahtarlarlada Lf4 bulursunuz.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.