Destek Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Deleted member 261585 tarafından 8 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba,

Oyuna "1 Ocak 2019" tarihinde başladım ama uzun bir ara vermiştim. Nasıl ilerlemem gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hesabımın özellikleri:

Seviye: 15
    Gemi: Venom (Diminisher ve Sentinel mevcut!)
    Arge: 7
    P.E.T: 9. Seviye (3. Seviye 'Kamikaze' ve 3. Seviye 'Hammadde Toplama' Modülleri mevcut!)
    Lazer Topları: 10 LF-4 ve 15 Kararsız LF-4 (Fazlaca LF-3 var!)
    Jeneratörler: Eksik yok!
    Droid: (8 X Iris) (4 Havoc)
    Uçuş Düzeni: Yok!

Not: Sadece 2 Zeta kapısı yaptım ve anahtarları kullandım. Hesabımda 90M Kredi ve 1K Uridium bulunmakta. Yaptığım tek iş Palladium toplamak ve Zeta kapısına enerji basmak. Haftada 1 Zeta çıkarabiliyorum.

Not: Zeta kapısından çıkan anahtarları açtım. Uridium ile de anahtar aldım ve onları da kullandım.

Çok hata yaptım. İndirim günlerini beklemeden Uridium harcamaları yaptım ve biraz dikkatsiz davrandım. Anahtarları bile sabredemedim ve normal günde açtım. Gece yazdığım için gözden kaçırdıklarım olabilir.

2. jemzdemir

jemzdemir User

Dostum önceki konunda cevapladığım gibi zeta yapmaktan başka çaren yok. Uridium yada enerji ile açman hiç fark etmez yeter ki o zetayı aç ve bitir. Eğer ki sürekli zeta dönmeyi aklına koyarsan uçuş düzeni olarak öncelikle güve almanı tavsiye ederim kapıları daha rahat dönebilmen için. Eğer uridium basacaksan mutlaka indirimin olsun ve hafta sonları bas. Anahtarlarıda sadece zeus gününde aç ki hem zeus hem apis parçası çıksın. Ayrıca seviyeni bir an önce 17 level yap ki prometheus görevlerin açılsın ordan 10 adet proyu aldığın zaman hasarında çok büyük oynama olacak.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. durmadan palla topla sıksalar dahi zaten 8-10 defa dan fazla kimse kesmeye tenessul etmez pushingten dolayı ... topladıgın pallalarla zeta dön hem havoclarını fullersin hem uridium kasarsın hem de anahtar biriktirirsin. Biriktirdiğin anahtarları zeus gununde aç artık lf-4 çıkma şansı biraz daha fazla gibi hem lf 4 lerini fullemiş olursun hem havoclarını hem zeus apisi ... Yani durmadan palla topla :D tabi pet alıp hammadde toplayıcı ve radar protokolu ile destekleyip devam edersen daha verimli olur

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle diğer üyelerimizin fikirleri için teşekkür ederiz.

Şuan yaptığınız gibi Palladium ile Zeta açmaya ve haftada 1-2 kere Zeta yapmanız sizin gelişiminiz için daha önemli duruyor. Havoc'larınızı 10 adete tamamladığınız takdirde Ar-ge'niz için de ciddi miktar artış olacağını düşünüyorum. Ek olarak tavsiyem, 10 Havoc yapana kadar Zeta döneceğiniz için çıkan Ganimet Anahtarlarını Havoc'larınızı tamamladıktan sonra harcamanızdır. Bu sayede daha fazla birikmiş olacağı için çıkan ödüller sizi daha fazla mutlu edebilir.

Biriktirdiğiniz Uridium'ları öncelikle uçuş düzenleri için harcamalısınız. Kalp ve Burgu alarak başlayabilirsiniz, bu iki uçuş düzeni sizin hep ihtiyacınız olacağı özellikleri barındırıyor. Uçuş düzenlerinizi aldıktan sonra Uridium'larınızı Apis'iniz için harcayabilirsiniz. Tabi bu harcamayı Apis'in fiyatı 200.000 Uridum'n altına indiği takdirde yapmalısınız. Hatta kişisel tavsiyem, Apis droidinin fiyatı 100.000 Uridium'a indiğinde Uridium ile açmanız olacaktır. Bu süreçten sonra yoğunluğu Ar-ge'niz için vermeye devam edebilirsiniz ya da Kappa'ya başlayarak Hercules'lerinizi biriktirmeye ve LF-4'lerinizi toplamaya başlayabilirsiniz.

Dilerseniz diğer üyelerimizin de fikirlerini yazmasını bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Hocam kesinlikle apis tamamlansa bile alma zeusu 150 200 k uridium civarına indirip ikisini beraber al yoksa kutudan zeus yerine apis parçası çıkmaya devam eder zeusu zor tamamlarsın.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Hepinize teşekkür ederim. Günde 3K Palladium topluyorum ve haftada 1 Zeta çıkarabiliyorum. Okul ve işe zamanımın çoğunu ayırdığım için bu sayıyı yukarıya çıkaramıyorum. Özellikle son yapılan öneri çok yararlı oldu. Teşekkür ederim.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. Rica ederim zetaya devam :)

8. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.