Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KomediaN tarafından 11 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KomediaN

KomediaN User

Merhabalar;

Geçenlerde konu açmıştım oyuna yeniden başladım ne yapmalıyım diye.
    Çoğunu yaptım bundan sonrası için de tavsiye isteyeyim dedim.

Gemimi full lf4 10 diroit full havoc full lf4 + 11 pro (görev proları +1)
    Geliştirme indirimi gelince de kalkan ve irisilerimin lvl ini arttırıyorum.
    20 arge oldum.

Şimdi sorularım şunlar;

1-) Pro lazeri kasmak için gerekli olan anahtarları zetadan çıkardıktan sonra direk impulse kesip pro lazerini alayım mı? Yoksa anahtarları biriktirip zeta yapmaya devam edeyim mi?

2-) Bl haritasında ekstra hasar veren;
    Bu mermiyi alıp mı impulse kesmeliyim? yoksa düz kessem de olur mu?
    Bu mermiyi almak işimi ne kadar hızlandırır? Verilen uridium vs değer mi?

3-)Havoçları fullediğime göre herküles miydi neydi hatırlamıyorum.
    Havoç ile beraber bir tane diroit tasarımının birleşiminde herküles(!) yapılıyordu sanırım.
    Onlar için gerekli kapıları yapmaya başlamalı mıyım? Ne zaman başlayayım?

4-) Görevlerdeki r zone haritası ile alakalı bir sürü görev var onları nasıl yapacağım?

5-) Yaratık kesme görevlerinin hepsini yapayım mı direk? Yoksa bekleteyim mi?(19 lvl im)

6-) Palladium haritasında Türk serverinde olduğumdan dolayı bazı kişiler kesme görevlerini o haritada yapıyo ve düzenli olarak patlatıyorlar.Acaba uri kasıp pazar günü uri ile kapı açmak bana çok sıkıntı yaratır mı? Palladium da ısrarcı olmalı mıyım? Vip vs var patlamam sıkıntı çıkarmaz.

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz gibi prometheus lazerini yapmak için gerekli anahtarı zetadan edinin eğer 10 adet yok ise .A-BL mermisi sadece karaşimşek etkinliği içerisinde BL haritasındaki yaratıklara 8 kat vuruyordu şuan etkinlik bittiği için 4 kat etki yaratıyor yani ben yerinizde olsam JOB-100 mermisi ile kesmeniz olurdu veya elinizdeki mermilerle kesmeniz daha mantıklı.Hercules diroit tasarımı yapmanız uygun olabilir.Yaratık kesme görevlerini Tecrübe puanı güçlendiricileriyle beraber yaparsanız size daha fazla yarayışlı olabilir.Palladium yerine avantaj kutusuda toplayabilirsiniz ya da cubikonda kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. IParamoreI

IParamoreI User

Bence bl'de takılırken normal lazerlerini takma. Yerine sadece droitlere promethusları takarsan hasarın sadece %20 oranında düşer. Ancak cephaneden tasarrıf edersin ve x4-x3 cephanesi ile rahat dönersin.

4. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle Prometheus lazeriniz için Zeta'ya devam etmenizi takım arkadaşım Aery gibi ben de önermekteyim. Bu şekilde hem Ar-ge için günlük dosyası biriktireceksiniz, hem de gereken anahtarları toplamış olacaksınız. Tavsiyem biriktirip topluca (En az 3 tane alırsanız daha iyi olur) almanızdır.

A-BL lazeri için Uridium'un değeceğini kişisel olarak düşünmemekteyim. Dediğiniz özellikte bir gemi için biriktirdiğiniz X2 ve X3 lazerleri sizin işinizi fazlasıyla görecektir. Zaten A-BL lazeri de bildiğim kadarı ile X3'ünüz kadar hasar verebiliyor Impulse NPC'sine.

Havoc'ları fulledikten sonra Hercules'lerinize geçebilirsiniz ancak buna odaklanmak yerine bana kalırsa Prometheus lazerine odaklanmaya devam etmelisiniz. Hercules ve Havoc'larınızı fulledikten sonra Kronos kapısını tamamladığınızda birleştirinize Spartan droit tasarımı gelecektir. Spartan droit tasarımı hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Boyut Savaşları görevlerinizi, kuyruğa girerek R-Zone haritasında tamamlayabilirsiniz. R-Zone haritasının genel amacı oynadığınız sunucu dışında diğer sunuculardan da oyuncuların katılabildiği uluslararası bir PVP alanı oluşturmaktır. Boyut Savaşları hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kapılarınız için Uridium satın almamanızı öneririm. Bunun için Palladium her zaman en iyi seçenektir. VIP'niz de mevcutsa Palladium'a odaklanmanız şu an için daha doğru olur. Tabi görevi gereği geminizi patlatan düşman gemiler elbette olacaktır. Ancak VIP'niz mevcut olduğu için çok bir sorun yaratmayacaktır.

Soracağınız / merak ettiğiniz başka soru yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2019
    Minerva bunu beğendi.
  5. KomediaN

KomediaN User

Soracağım son bir soru var eğer adam pushing cezasından korkmayıp beni patlatmaya devam ederse? ben ban yememek için nasıl bir hareket sergileyebilirim? Adamın sorumsuzluğundan dolayı ban yemek istemem. Oyunu kapatıp tv izlemeye mi çekileyim?

6. ŞahFD

ŞahFD User

şuan fox tvde yaparsın aşkım var tavsiye ederim :)

7. KomediaN

KomediaN User

Kaliteli içerikleri her zaman sevmişimdir.Tavsiye için teşekkür ederim.Deneyeceğim.
    Bir de modumuzdan yorum alırsam daha mutlu olurum :D

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sizi patlatacak kadar güçlü bir geminin de pushing cezası nedeniyle ban yemek isteyeceğini sanmıyorum. Bu nedenle bir süre sonra ceza almamak adına patlatmayı bırakacağını düşünüyorum. Yine de ısrarcı bir şekilde devam ederse ve durumdan rahatsızsanız oyuncudan kurtulmak adına bir süre harita değiştirip başka bir haritada kasılmaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. KomediaN

KomediaN User

Diğer konumu okuduğunuzu zannediyorum :D

Bu dediğiniz olay kendi şirketimdeki adam tarafından gerçekleşti.
    Maalesef hesabım kapatıldı.

Bu kurala bir düzen gelmesi lazım bence.
    Kendi şirketimdeki adam patlattı beni 12 13 kere ve çift taraflı hesap kapatılması oldu.

Sanmıyorum diye bir yorum saçma oluyor.Adam deli kafayı yemiş ise benim suçum ne.

10. jemzdemir

jemzdemir User

Dostum burada yazdığına katılmıyorum. Adam diyor ki kardeşim bu adam bu kadar uğraşıyor bu kadar oynuyor yani ban yemekten korkar diye düşünüyor ve üstüne üstüne geliyor. Arkadaş paladium topluyorum diyor paladium 5-3 den başka bir haritada varda bizim mi haberimiz yok? Hiç bir oyuncu kendi oynadığı gemisinin banlanmasını göze alamaz heleki gemisi çok gelişmemiş emek veren arkadaşlar. Bunu bilen uyanık arkadaşlarda yangına körükle gidiyor dediğim gibi bu adam zaten kendini banlatmaz bende elimden geldiği kadar patlatayım görevim olsun düşüncesindeler. Bu pushing olayında biraz esneklik gösterilmesi gerekiliyor bazı durumlarda.

11. KomediaN

KomediaN User

ilk başta bana yazdın sanıp agresif gitmiştim ama sen beni savunmuşsun.
    Sonunda aklı başında insanlar.

[Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır.]

şu konuma da bekliyorum seni.
    Asıl olay orada.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2019
  12. jemzdemir

jemzdemir User

Dostum benim pek bir ümidim yok. Verdiğin linkdeki konunada baktım fakat tr oyuncularının çoğu forum bile kullanmıyor. Forumun asıl amacını bile bilen insan sayısı çok az. Forum dediğimiz platform oyuncular ve adminler arasındaki tartışma ortamı, fikir alışverişinin yapıldığı ortam. Normalde forumun amacı oyuncunun düşüncelerini yöneticilere duyurmak ama kimse bunun farkında bile değil. Forumun gücünü bilseler bu oyun zaten bu durumda olmaz. Oynadığım her oyunda forumları takip ediyorum ve dikkat ettiğim tek şey bizim milletimiz okumayı ve kendi düşüncesini yazmayı sevmiyor. İş böyle olunca sesini duyuran insanlar ki bu oyunda her zaman yabancılar oldu. Bizimle aynı düşüncelere sahipler ama forumun gücünü biliyorlar. Toplu olarak forumda bir konuyu desteklediklerinde ciddi anlamda değişikliklere gidiliyor çünkü seslerini duyuruyorlar. Yani diyeceğim şu burda bu kadar yazsanda kimse seni savunmaz çünkü kendi işlerine geliyor. Adamlar birbirlerini banlatmak için bu sistemi kullanıyor ve işlerine geliyor. Sıralamaya oynayan insanlar kendinde bir üst rütbeyi banlatıyor ve o rütbeye kendi oturuyor. Tr serverında bu konuyu ne kadarda açsan seni destekleyecek insan sayısı çok az bu yüzden yabancı forumlarda şansını denemeni tavsiye ediyorum :)

13. KomediaN

KomediaN User

üzücü bir olay.
    Oyunu oynayan kişi sayısı azalınca forumda baya boşalmış.
    Çok haklısın forumun neden olduğunu türk kitlesi pek bilmiyor :)

jemzdemir bunu beğendi.
  14. jemzdemir

jemzdemir User

Tek önerebileceğim şey baktın 10 kere patlattı gemini hala devam ediyor tehdit edebilirsin :) Tehditden kastımda pushingden banlatacağım tarzında. Baktın salça oluyor pişkin pişkin devam ediyor bas tehditi gemini sevmiyorsun heralde felan diye. Genelde işe yarıyor ben açıkçası öyle yapıyorum. En sevdiğim tehditim de "1 Hafta tatile çıkma istiyorsun" sanada şiddetle tavsiye ediyorum :) Eğer tehditine alıdırmadı cidden supporta yaz kendi geminide banlattır onunkinide banlattır aklı başına gelsin en fazla sende 1 hafta tatil yapmış olursun :)

15. KomediaN

KomediaN User

diğer konumu okumamışsın sanırım.Okusan bunu söylemezdin :)

16. jemzdemir

jemzdemir User

Okudum da demek ki sen iyi dille hatırlatamamışsın :)

[Pushing sisteminin istismarı ile ilgili teşvik edici mesajlar yasaktır.]

O yüzden sana şimdiden kolay gelsin hayırlı banlatmalar. Belki burada yazdıklarım rapor edilirde pushing konusuna bir ışık tutulur. İnsanların emeklerini banlatmanın ne kadar kolay olduğu bir kere daha göz önüne alınır.

17. KomediaN

KomediaN User

ee yuh ama o kadar da yapmayayım.
    Şaka gibi kural halen inanamıyorum ban yiyip açılmamasına bir de bazı kişilerin çift taraflı yapacak bir şey yok demeleri falan komedi ya.
    Oyunun admininin bile ...

Kendi kendimi banlattım ya şaka gibi :D

18. jemzdemir

jemzdemir User

Sen yukarıda düzenlediğimi bir oku işine yarar umarım.

19. KomediaN

KomediaN User

Hangi serverda başlamamı önerirsin?
    Kolay server olursa daha iyi olur.
    Yabancı server vs fark etmez ingilizcem var.

20. jemzdemir

jemzdemir User

Tr 1-5 de oynuyorum ben paladiumla işim olmadığı için 5-3 ün durumunu bilmiyorum. Fakat her serverda illaki bu olayla karşılaşacaksın. Ama Tr 1-5 de 2-3 e göre daha rahat pve oynayabilirsin. Tr4-6 yı düşünme bile sunucuya bile *** Ge1 de başla desem çok savaş dönüyor orda pve yaptırmazlar. En makul olanı 1-5 gibi duruyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.