Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KomediaN tarafından 11 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KomediaN

KomediaN User

bana açık arttırması ucuz bir server lazım.
    Neresi var öyle olan?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2019
  2. jemzdemir

jemzdemir User

Açık arttırması ucuz serverlar boş oluyor. Boş serverda kasmanında bir mantığı yok. Mecburen dolu serverlarda yavaş yavaş kasılmak lazım. Eğer ki başlayacağım diyorsan boş ama ucuz olan amerika serverları vardı sanırım.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bununla ilgili gerekli cevabı size açmış olduğunuz konuda verdim. Bu nedenle tekrar cevaplama gereği olduğunu düşünmüyorum. Pushing Sistemi ile ilgili şikayetiniz raporlarımıza eklenecektir.

Konu içerisinde takım arkadaşım tarafından gerekli cevap verilmiş.
    VIP varsa bulunduğu yerde ya da galaksi kapısında tamir seçeneği seçilerek rahatlıkla Palladium toplamaya devam edilebilir, ayrıca Pushing Cezası almak istemeyen diğer hesaplar da bir süre sonra patlatmayı bırakacaktır. Sizin de sonraki mesajlarınızda belirtmiş olduğu gibi. Harita değiştirme önerimi VIP üyelik mevcudiyetinde aynı haritada tamir olma üzerinden iletmiştim.

Ayrıca olası yanlış anlaşılmalara engel olmak adına takım arkadaşımın mesajında kast etmiş olduğu durumun yukarıdaki paragrafta açıklamış olduğum durum olduğunun altını çizmek isterim. Bu kesinlikle VIP üyeliğiniz varsa ban yemezsiniz, şeklinde yanlış anlaşılmamalıdır.
    Adaletten bahsedip çözüm için görüş belirtmek, öneriler sunmak yerine kural ihlali davranışın nasıl gerçekleştirileceğini açıklamanıza pes doğrusu!
    Atmış olduğunuz mesaj içerisinde açıkça GİŞ Kuralları'nca yasak olan bir davranışı teşvik etme ve oyuncuları kural ihlali yapmaya yönlendirme içeren kısımlar bulunmaktadır. Mesajınız tarafımca düzenlenmiştir ve gerekli cezai işlem uygulanacaktır.

Konunun açılış amacından sapması ve çok fazla kural ihlalinin gerçekleşmiş olması nedeniyle kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.