Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KomediaN tarafından 2 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KomediaN

KomediaN User

Merhabalar,
    Gemim full lf4, 10 diroit, petin bir sürü modülü var, jeneratorler vs full.(seviyelerinde eksiklikler var her geliştirme indirimi gelince arttırıyorum.)

Havoçlarım full ve etkinlikten gelen hermesler mevcut.
    Şuan için yaptığım şey zeta yapıp rinusk ile pro lazeri almak.
    14 tane pro lazerim oldu.(görevlerle beraber).

Acaba proları kasmak yerine başka bir şeye öncelik vermeli miyim?
    Diroit dizilimi olarak burgu ve halka var gerisine pek ihtiyaç duymadım.

arge bu şekilde sırada açacağım şey ayarcı argesi.

Sürekli pazar günleri zeta yapıp ordan arge + anahtar kasıyorum.
    BL gidip rinusk kasıyorum bu şekilde ilerliyorum.

Ayrıca syborg gemim yok onu nasıl alabilirim?

Karantina yapacak ekip vs bulamadım oil kasamıyourm.

acaba unuttuğum yapmam gereken veya şunu yapsan daha iiy olur dediğiniz bir şey var mı?

2. KomediaN

KomediaN User

Bu konuda bir yazı yazdığımı düşünmüyorum.
    Oyunu oynamak istemesem zaten neden forumunda takılayım?

öneriniz için teşekkürler lütfen konu ile alakalı yorum yapınız.

3. Gördüğüm en realist yorum olabilir :D

Zeta dönmeye devam edin. Gelen ganimetleri pro yaparken kullanırsınız, günlük dosyaları ile de argeyi tamamlayın. Kastığınız uridium ile irisleri ve kalkanları geliştirirsiniz. Kalın sıkmaya biraz geç kalmışsınız bu arada :) Diroit dizilimi olarak şimdilik yetecektir. Şu an haftaiçi kapı açmaya uğraşıp pazar günü zeta dönmek için güve yararlı olacaktır. Ayrıca rütbe kasmak ve sağlam vurmak istiyorsanız Cyborgunuz olana kadar g-champion kullanabilirsiniz. %5 hasar bonusu ve %10 şeref bonusu ile uridium ile alınabilecek en faydalı tasarım olduğunu düşünüyorum. Petinize ticaret modulü alıp kapı dönerken çöplerden kredi kasabilirsiniz pro lazeri birleştirmede faydası olur. Şimdilik aklıma gelen bunlar. İyi oyunlar.

4. KomediaN

KomediaN User

Venom yerine g-champion mu alayım yani?

Ayrıca neden kalın sıkmamı istiyorsunuz ki?

Şuan ki arge gayet iyi yaratıklara fazla vurmamı sağlayan arge kalın sıkmaktan daha iyi diye düşünüyorum.

Sadece fazla miss vurması kötü onun için de uğraşıyorum :)

5. Düşmanla uğraşmıyorsan en mantıklısını yapmışsın. Herkes gösteriş peşinde.

6. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle şunu belirteyim, Geliştirme İndirimi geldiğinde Lazer veya Jeneratörleriniz yerine bence droitlerinizi geliştirmeye uğraşmalısınız. Çünkü bu sayede kalkan puanlarınız da Lazer hasarınız da cuzzi miktarda artış gösterecektir. Geliştirmede buna odaklanabilirsiniz.

Prometheus için ortaya gelmişsiniz diyebiliriz. Yavaş yavaş tamamlanacaktır. Bana kalırsa droit uçuş düzeniniz biraz eksik kalmış gibi. Halka çoğu zaman PVP'de işe yarayan ve eksi özellikleri çok fazla olan bir uçuş düzeni olduğu için benim size önerim Kalp olacaktır. Kalp her gemide olması gereken bir uçuş düzeni kesinlikle.

Ben Sayborg açarken Oil'lerin hepsini günlük giriş bonusundan tamamladım. Tabi biraz zaman aldı ancak Karantina yapamıyorsanız güzel bir seçenektir. Sayborg açana kadar eğer ki denk gelirseniz ben G-Surgeon almanızdan yanayım. Hem TP Hem ŞP Hem de hasar konusunda iyi bir artış sağlayan potansiyelli bir gemi. Ama ben Surgeon'un markete gelmesini beklemeden hem Şeref Puanı hem de hasar konusunda iyi bir gemi arıyorum derseniz «®βŁДÐΞ•53» üyemizin belirttiği gibi Champion düşünebilirsiniz. Tabi bunlar tamamen sizin oynanışınıza kalmış. Ek olarak yavaş yavaş Hercules için de Kappa'ya başlamalısınız. Çünkü Hercules Havoc kadar kolay toplanamıyor ne yazık ki.

İyi forumlar.

Merhaba D4Y1*,

Lütfen Forum ortamında tartışma çıkaracak haksız ithamlardan vazgeçelim. "Paşam" gibi sözcükleri de kullanmamalısınız. Burası bir yardım platformu ve bu şekilde tartışma çıkartacak yorum türleri ile bir yere varamazsınız. İllegal programlar oyun kurallarımıza göre yasaktır ve yasak olarak da kalmaya devam edecek. Davranışınız için cezai işlem uygulamak zorundayım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2019
    Minerva bunu beğendi.
  7. KomediaN

KomediaN User

Yorum için teşekkürler.
    Diroit seviyelerini 16 yaptım sayılır zaten çok az kaldı.
    Önceliği onlara verdim.
    Kalp demişsiniz fakat kalp düzenini hangi alanda kullanacağım.
    halkayı genelde palladium toplarken kullanıyordum başkaları saldırmasın diye veya cubikon keserken kullanıyordum.
    Kalbi nerde kullanmalıyım?

Herkulesin çıkma yüzdesi havoca göre daha mı düşük?

8. Kalp'i savunma amaçlı ve cubi için kullanabilirsin halka çok fazla hasar azaltıyor. Hercul çıkma olasılığı arttı %37,5 oldu şansın varsa o kadar da zor olmaz pazar günleri. i oil için bir tavsiye kapılara gelen ödülleri kontrol et çok rahat açarsın cyborgu

9. KomediaN

KomediaN User

anladım tamamdır.
    Bu arada bugün bana da oil geldi zeta yapacağım bugün :)

kitlenebilir.

10. Merhaba,

Değerli oyuncu konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.