Nasıl ilerlemeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SinopluIsBack tarafından 17 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar
    Global Avrupada oynuyorum. 25 arge kutu argesi.Günlük 3-5 saat arasında kutu topluyorum film izlerken bir yandan gemide 8 iris 1 apis var 7 tane havoc son 5 zetadır havoç cıkmıyor 10 tane pro lazer 14 tane lf4 kalanlar lf3 petim 14 seviye lazerler acık 9 kurtarıcı 3 radar 8 tane npc hasarı arttıran var hepsi 3 seviye
    Hesapta 100 k uri var venom kullanıyorum
    Burgu güve ve kalp tasarımları var bundan sonra sizce nasıl ilerlemeliyim

2. Zeta yapmaya devam ederek anahtar biriktir zeus gününde zeus çıkarmak için aç idarelik yanında lf4 de çıkar havocda tamamlamış olursun..
    Extradan sonrasında pro lazerler için zeta yapmaya devam etmeni tavsiye ederim ARGE de gelmesi yanında cabası çünkü gayet karlı bir kapı pazar günleri bitirirsen..

3. ateistkeci

ateistkeci User

Paradoks adminimin çok güzel bir sözü vardı,

"Zeta'dan sıkıldınız mı? Yine Zeta yapın."

Sürekli olarak Pazar günleri Zeta yaparak yeşil ganimet anahtarı topla ve bunları Zeus gününde açarak önce Zeus droidini tamamla,

Hemen ardından anahtarlarını Prometheus lazerini birleştirmek için biriktirmeye başla ve Prometheus lazerlerini fulle :)

Minerva ve eray bunu beğendi.
  4. yeni başlayanlar prometheus konusunu inceleyebilirsiniz

5. Zeta, zeta, zeta :cool:

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Ben sizin zeta kapısından pes etmemenizden yanayım çünkü her yaptığınızda yeşil ganimet anahtarı ve günlük dosyası geliyor ek olarak da iki kat ödül veren günde bu kapıyı yapmanız daha mantıklı olabilir. Elde ettiğiniz yeşil ganimet anahtarıyla zeus diroiti içinde zeus gününde kutu açabilirsiniz. Bunun dışında eğer zeus dirotini tamamladıktan sonra yeşil ganimet anahtarı kalırsa elinizde harcamayın çünkü prometheus lazeri için birleştirmede kullanabilirsiniz^^

İyi forumlar.