Nasıl İlerlemeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve dreamturk12 tarafından 14 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar

Lvl: 9
    Full İris
    Full lf3
    Full kararsız lf4
    Full B02 Kalkan (hız kalkanı 2 tane var :( )
    Pet mevcut 1 lvl daha
    Skylab a yeni başladım
    Görevleri seri seri yapıyorum.

Şuanda goliath in %5 extra damage veren gemisini kullanıyorum.

Kapı açmak için hangi levelde ve hangi durumda olmalıyım kapıda zorlanmamak için?

Ayrıca ben iris lere kararsız lf4 takıp, kendim lf3 kullanıyorum bir sıkıntı olur mu?

1. Sorum : Pet modülleri sadece uri ilemi alınıyor?
    2. Sorum : Uri biriktiriyorum bunları nereye harcayım?
    3. Sorum : Goliath mi yoksa Venom mu daha iyi üstteki eşyalar ile.
    4. Sorum : Eğer hız jenator alabilirsem 10-15 tane, irislere kalkan, gemiye hız jen. koyacagım sizce sorun olur mu ?
    5. Sorum : Vurdugum hasar, levelim yüksek ise daha fazlamı vurur? Ayrıca bir slota miss vurmamın sebebi levelimin düşük olmasımı?
    6. Sorum : Kredi nasıl kasabilirim hızlıca? ( kristal kes diye tavsiye aldım 1.5m kredi veriyormuş ben düz 5-6k vuruyorum kristal kesmek uzun ve zor olacak diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz ? )

Sorularıma cevap vermek için 1.Cevap falan yazarsanız bari hangi soruya ne cevap verdiğinizi öğreniyim karışmasın diye.

Teşekkürler bu kadar yazımı ve sorumu okuduğunuz için.

2. ateistkeci

ateistkeci User

1-Evet sadece Uridium ile alınıyorlar.
    2-Uridium ile droid uçuş düzenleri almanı öneriyorum, önceliğin Burgu ve Kalp olsun böylece rahat şekilde kasılabilirsin.
    3-Venom çok daha avantajlı olacaktır, ancak Venom yerine birleştirme şansın varsa Solace birleştirmen senin için daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum.
    4-İrislere kalkan ve gemiye hız koyarsan hasarının düşük olacağını unutmaman gerekiyor; birinci konfigrasyon için gemine 8 kalkan ve 7 hız jeneratörü gibi bir kombin yapman, ikinci konfigrasyon için ise gemiye full hız irislere kalkan koyarak hız konfigrasyonu yapabilirsin.
    5-Vuruş hasarı kullandığın lazer, İrisler(İrislerde lazer var ise) ve geliştirmelerine bağlıdır.
    6-Bir klana katılarak rahat şekilde Credits kasabilirsin, ayrıca Skylab'ını geliştirdikten sonra gemine Promerium yollayıp satarak da hızlı şekilde Credits kasabilirsin.

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle Zeta kapısı için geminiz bence uygun biraz yapması vakit alabilir, lakin vur kaç yöntemiyle genede başarılı bir şekilde kapıyı tamamlayabilirsiniz ben zamanında daha düşün özellikteki gemimle bitirmiştim. :) Ayrıca lazerlerinizden tam performans almanız için en iyi lazerlerinizi diroitelerinize takmanız lazım dirotilerinizin seviyesi arttıkça o diroite taktığınız lazerlere ve kalkanlara ekstra bonuslar vermekte. Ayrıca Oyun Hakkında Geniş Bilgi konusunuda incelemenizi tavsiye ediyorum. Şimdi sorularına gelecek olursak;

1- Evet P.E.T. - 10 Modüller'ini sadece Uridium ile temin edebilmektesiniz.

2-Sanırım diroit uçuş düzeni elde etmediniz yerinizde olsam biriktirdiğim Uridium ile ilk önce Burgu Uçuş düzenini alırdım. Çünkü her ne kadar DP Kalkan ve Hızınız'dan feragat etsenizde %20 lik bir lazer hasarı elde edeceksiniz buda işinize çok yarayacaktır. Daha sonrasında biriktirdiğiniz Uridium'lar ile Zeta kapısını açabilirsiniz ama kapıyı Pazar günü yapmanız daha iyi olacaktır. Bakınız :Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü

3- Yeni bir güncelleme ile oyuna Gemi Yükseltme Modülleri eklendi. Modülü olan Solace gemisi aslında Venomdan çok daha iyi iş görür durumda lakin etkinliklerde sürekli Solaceye modül geldiğinden Solace almanız daha iyi olur diye düşünmekteyim.

4- Bildiğiniz üzere 2 konfigürasyon seçeneğiniz bulunuyor. ( Bilmiyorsanız ilgili konuya Buradan ulaşabilirsiniz. Diroitlerinize kalkan koymanız kalkan gücünüzü çok fazla arttıracak lakin vuruş gücünüzü düşürecektir. Size tavsiyem 1. Konfigürasyonunuzu Gemi Kalkan Diroitler Lazer Şeklinde 2. Konfigürasyonunuzuda Diroitler full kalkan gemi full hız şeklinde dizmeniz böyle düşman bir gemi sizi patlatmak istediğinde 2.Konfigürasyona geçtiğinizde hem çok hızlı olacaksınız hemde kalkan gücünüz daha fazla olacağından kaçma ihtimaliniz artacak :)

5-Levelinizin yüksek olması vuruş gücünüze bir etki etmemektedir. Ayrıca miss vurma oranınızı değiştirmemektedir. Bu oranları oyundaki itemler dışında Ar-Ge ile geliştirebilirsiniz Buyrunuz ''İlgili Konu'' bide biz slotlara NPC Diyoruz :D

6-Şuan için Levelinize en uygun kredi kasma şekli Skylab'dan sürekli Promerium gönderip satmaktır. Ama siz daha yeni Skylabınızı geliştirmeye başladığınız için bir müddet NPC kesmekten başka çareniz yok ne yazık ki...

Skylab için geniş bilgiye ''Tamda Buradan'' Ulaşabilirsiniz :)
    Ayrıca incelemeniz gerektiğini düşündüğüm iki konuyuda buraya ekliyorum.

Diroit Uçuş Düzenleri
    Oyun Terimleri (Bir oyunun inceliklerini bilmeniz için ilk önce oyunun terimlerini iyi biliyor olmasınız:) )

İyi forumlar.

.Paradoks., Manitu ve Minerva bunu beğendi.