Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve VicMONA tarafından 24 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. VicMONA

VicMONA User

Merhaba. Oyuna yeni başladım sayılır. 3 iris, 10 LF3 ile 1 LF4 (2 olacak) ve jeneratörler var. 14 seviyeyim. Skylab'ı sürekli geliştiriyorum. Cubikon ve Kristallon keserek kredi kasıp açık arttırmadan eksikleri tamamlamaya devam ediyorum. Arada bir galaksi kapısı için paladium topluyorum. Görevlerden gelen yeşil anahtarlardan çıkan parçalarla petimi de yaptım.

Şu anda 90bin uridium ve 434 galaxy enerjisi var.

Sorularım şunlar:

(1) Amacım ne olmalı (açık arttırma dışında)? Bu uridiumlarla ne yapmam lazım? LF4 gününde kutu açmak için mi saklamalıyım?

(2) Galaxy enerjisini denemek için çektiğimde sadece alpha, beta ve gamma kapılarından verdi. Diğer kapılardan, bu kapıları bitirdikten sonra mı verecek?

(3) Şuanda x3 çarpanım ve 434 galaxy enerjisi var. Bunlarla herhangi bir kapı açma şansım var mı (Alpha 8/34, Beta 10/48, Gamma 14/82)?

(4) Çarpanları kullandığımda sadece tek seferlik o seçili grubun (1, 5, 10, 100) tamamı için mi geçerli? Bu mantıkla çarpanları her zaman 100'lü kullanmamız gerekiyor?

(5) Forumda Zeta Kapısı'nı pazar günü yapın diye bir öneri okumuştum sanırım. Günlere göre kapıların nitelikleri değişiyor mu?

(6) Şuan bana 6 TL'ye indirimli premium sunuyor. Bu indirim tüm oyun boyunca tek seferlik mi? Tek seferlikse alana kadar her zaman sunmaya devam edecek mi? Yoksa arada bir oyun tekrar bu şekilde premium indirimi sunuyor mu?

Son düzenlenen: 24 Ocak 2020
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorularınızı tek tek cevaplayayım. :)
    Oyundaki amacınız sürekli gelişmek olsun. Önceliğiniz hasarı arttırmak olsun. Bunu daha güçlü lazer alarak ve argenizi yükselterek yapabilirsiniz başlangıç olarak.
    Galaksi kapılarında Alfa,Beta,Gama kapılarına bastığınızda üçünden de parça verir ancak diğer kapılara bastığınız zaman yanlızca o kapının parçasını verir.
    Şimdi geminizin durumu düşük olduğu için öncelikle zeta kapısı yapmanızı öneriyorum çünkü zeta kapısının ödülleri başlangıç oyuncuları için çok çok iyidir.
    Çarpan olayı şöyle; Örneğin Zeta kapısının 5 numaralı parçası çıktı. Eğer tekrar 5 numaralı parça çıkarsa bunu çarpan olarak veriyor. Her çarpan 1 galaksi enerjisi ile kullanılır. Yani 100 lü basıp çarpan kullanmanız o 100 gg enerjisinin 1 tanesini etkiler.

100'lü basarsanız, içinde çarpan da çıkacağı için ödülleri fazla fazla vermiş gibi görürsünüz ama bazı zamanlar 100'lü basmak zarar ettirebiliyor. :) Önerimiz kapılara 5'li basmanızdır.

Galaksi kapıları ile ilgili sorularınızın cevaplarını bu bağlantılardan öğrenebilirsiniz. :)

Kapılar Hakkında

Bu tek seferlik bir kampanyadır. Aldığınız zaman tekrar ne zaman çıkar bilemiyoruz, bunu sistem belirliyor.

İyi forumlar dilerim.

Minerva ve Themis. bunu beğendi.