Öneri Nasıl İlerlemeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve can656 tarafından 10 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. can656

can656 User

Öncelikle merhaba arkadaşlar :)
    Seviye 18 im 17. seviye görevlerinin çoğu bitti 18. level görevlerinde zorlanıyorum uberleri keserken ortalama hasarım 5 k ile 9 k arasında değişiyor. Gelişmem için nasıl ilerleme mi önerirsiniz ?
    Gemi Özellikleri;
    Goliaht-Enforcer
    Full İris 4. seviye
    2 Havoc Çift ödül gününde aldım
    Kapılarda 2 kere zeta yaptım
    5 kararsız lf4 2 ve 3. seviye
    2 lf4
    18 lf3
    10 pro lazer 2.seviye
    BO2 KALKAN 18 ADET
    75 Adet Yeşil anahtar
    Pazarda satılan Cpu ların hepsi mevcut

12. Seviye pet slotlar açık değil oto hammadde toplayıcı 3 ve oto yağma modülü var
    8 Arge
    Skylap ortalama 9. seviyede
    100m credi 362 bin uridium

Son düzenlenen: 10 Şubat 2020
  2. 4-5 haritasında grup bulman görevleri yapmanı kolaylaştırabilir. Seninle aynı yaratıkları kovalayanlara özel mesajdan rica edip grup kurabilirsin veya bir gruba katılabilirsin. Aegis almanı öneriyorum solo yada grup olarak uber keserken size çok kolaylık sağlar. 4-5 haritasındayken göreviniz olmasa bile kolay uberleri (örn. saimon, lordakia vb.) de kesin dlb desteği düşebilir. Pazar günleri zeta açıp havocları en erken zamanda bitirip hasarını arttırabilirsin. İndirimin ve vip varsa haftaya pazara kadar biriktirdiğin tüm uri ile zeta yap derim.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Sürekli Zeta dönmeni tavsiye ediyorum ayrıca Solace gemisini de alabilirsen sana fazlasıyla yarar sağlayacaktır yeteneği sayesinde,

Sürekli Zeta dönerek anahtar biriktirmeni ve onları Zeus gününde açarak Apis/Zeus parçaları ve LF-4 toplayarak hızlı şekilde gelişebilirsin ayrıca elinde ki Uridium ile elinde yoksa Burgu alabilirsin sana %20 lazer hasarı sağlayacaktır NPC keserken çok işe yarıyor :)

4. can656

can656 User

Önerileriniz için teşekkür ederim Gemi konusunda uridium ile gemi almak istemiyorum, açık arttırmadaki fiyatlarda benim için çok uçuk o yüzden alabileceğimi düşünmüyorum. Şuanda paladium toplayarak gg açmaya çalışıyorum 3. zeta kapısının açılmasına 13 parça kaldı anahtarlar ile lf4 almamı mı önerirsiniz yoksa pro lazer için biriktirmemi mi ben pro lazer almak için kullanmayıp biriktirmeyi düşünüyordum lf4 fullemem benim için dahamı iyi olur ? X oluşumu uçuş düzenine sahibim Burgu düzenini alacağım.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Şu an için Prometheus lazerlerini ikinci plana atıp Zeus gününde kutu açmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum, kutulardan ihtiyacın olacak gemileri (Venom/Diminisher/Solace/Sentinel/Vengeance Şimşek) çıkartabilirsin ayrıca :)

Apis'i aldıktan sonra Prometheus lazeri birleştirmeye başlayabilirsin ayrıca o zamana kadar da gemin bir yerlere kadar gelmiş olacaktır ve çok daha rahat Rinusk kasabilirsin

6. Geliştirilmiş lf4 gününde lambda ile geliştirilmiş lf4 düşürmeniz bana daha karlı gibi geldi. :)

7. Merhaba,

Sürekli zeta kapısı açmanız çok yararlı lacaktır. Kapı ödülleri ile iyi gelişirsiniz.
    Anahtarları zeus gününde açınız hem parça bulabilirsiniz hem lf-4. Tabi lf-4 ler şimdilik kullanacaklarınız. Pro lazeri onların yerini alacak. Ama öncelikle zeta kapısına yönelin. Gemi kendini toparlayacaktır. Arştırma dosyaları ile arge yapın.

Görevler için grup önemli kendinize klan bulabirsiniz. Oyunda arkadaş çecresi kurabilirsiniz. Bu gelişmenizde yardımcı olacaktır.

İyi Forumlar.

Krios bunu beğendi.
  8. kAnUNi

kAnUNi User

hangi serverde oynuyorsun eger benimle aynı serverdeysen sana gorevlerinde yatdımcı olurum ben avrupa doğu tr1 serverindeyim

9. can656

can656 User

Önerileriniz için teşekkür ederim. Tr5 serverindeyim