Öneri Nasıl İlerlemeliyim.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MeCCHaNiCC tarafından 8 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MeCCHaNiCC

MeCCHaNiCC User

arkadaşlar oyuna başlayalı 1 yıl oldu nasıl ilerlemeliyim

48 pro lazer 13 level 20 bo3 kalkan 13 level 42 argeyim Spartan Hercules Havoc Hepsi Vardır. Cephane bakımından sıkıntı yaşamaktayım x2 x3 x4 sab 3 saniye hepsi az degıl hiç yok :) 24 olabilmek için neyim varsa sıktım kalmadı. Solace gemisinin %15 Npc hasarı ve %15 DP modülü yoktur argem de %12 uzaylı avcısı yoktur İlk başladıgımda Mühendis daha Anlamlı geldıgınden dolayı mühendise 5/5 verdim 5 argeyi kısayoldan urı cekmeden :) nasıl yapabilirim.

Argem Savaş Argesi olarak 36'dır Mühendisle beraber 40 uzaylı avcısına %12 vuruş için 2 arge puanımı acımasız denen illete vermiş durumdayım yoksa acılmıyordu toplam 42 argem var bundan sonrakı 5 argemi Uzaylı avcısına verecegim 47 arge oldugumda kalan 3 argemide Acımasız 2 ye vermek istiyorum sizlerinde görüşleri almak istiyorum. chatteki arkadaşlar argeni sıfırla mayına ver dediler ama bana anlamlı gelmedi ben mayın atıcam adam mayına %100 basacagını sanmadıgımdan argemı Mayıncıya vermek istemiyorum ama görüşleriniz benim için önemlidir.

73mugtar bunu beğendi.
  2. Kardeşim benim görüşümdür bu Arge konusunda en mantıklı kararı vermişsin argeni öyle yapmanı tavsiye ederim benımkide 50 arge senın dedıgın gıbı verili argeyi nasıl hızlı yapacagım demissin zeta yapman sürekli x2 gununde 100 100 dosya veriyor. öte yandan arada sıradada x-7 harıtalarında hibrit kasıp karantina yapman olacaktır 16 level yap lazerlerini ve b03 lerini. oyuna başlayalı 1 yılın olmuş petınınde Kargo Ambar PvP PvE Ve Radarların varsa senın için Tek Eksik %15 npc hasarı ve %15 darbe Mödülü kalıyordur Bunları yarın etkınlık başladıgında hedeflerden ve birleştirme kısmında yapabilirsin. kardeş yani sen ful olmussun benım gözümde.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle konunuzu gerekli yere taşıdım.

Tavsiye olarak ilk önce prometheus lazerlerinizin seviyesini 16 yapmak daha iyi olacaktır. Ardından kalkan ve arge olarak devam edebilirsiniz. Arge konusunda da En iyi tavsiyem savaş, şeref ve NPC argesidir.

Mayın sizin oynama biçiminize göre değişmektedir. Eğer mayın veya Akıllı bomba CPUsunu kullanmayı seviyorsanız mayın argesi fazlasıyla iş yapacaktır O zaman Npc argesi yerine Mayın argesi basmanız daha mantıklı olacaktır.

Arge demo üzerinden denemelerinizi yapıp kendi arge stilinizi de belirleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Minerva bunu beğendi.