Nasıl İlerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SUNGURLAR tarafından 12 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SUNGURLAR

SUNGURLAR User

kolay gelsin yuzuksuz hesap yapacam nerden baslamalıyım hesap 8 iris 20 prometheus havvocları kuiperden hercul kappa dan yapacam mantıklı harcama nereye yapmalıyım tskler

2. tam tersi herculleri kuiperden yap o sıra spartanlar için gerekli bölünme kristalide toplarsın
    zaten proları 36 ya tamamlamak için bolca zeta yapıcaksın yani havoclar fazlasıyla olacak sende
    onun dısında ilk etapta eirini sıfırla eir 30 dan fazla durmasın eir geldikçe geliştir kalan uriyle kuiper zeta yap

3. SUNGURLAR

SUNGURLAR User

hocam duzgunce okuyun yuzuksuz dedim sadece hades kappa kuiper lambda yapan gemi.

4. hercule için kappa kapısı yapılmıyor muydu ? ne zamandan beri kuiper kapısı hercules veriyor ?

5. bugün 7 kez kuiper yaptım
    2 hercules
    1 havoç
    4 silver demon droit tasarımı (roket bekleme suresı kısaltan)
    1 pusat
    5 kere 200k uri

verdi

1 kere 200k vermedi o yüzden sinirliyim ne güzel 200 200 kasıyordum

6. Maşallah baya karlı olmuş :p

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Uridiumu harcayacak pek bir yer kalmıyor açıkçası, belki eksik prometheuslar için eksik kalan yeşil ganimet anahtarlarını satın alabilirsiniz. Ya da geliştirmelere harcayabilirsiniz. :D

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.