Nasıl ilerlemeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SSAdapazarıSS tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hesapta 110 k uri var level 13 venom tasarım 3 arge 0 iris 4 flax 10 lf3 9 bo2 özellelikperine sahibim x1 ortalama 3.5 civarı vuruyorum bu uri ile ilk önce zeta yapmayı düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum eğer yaparsam 2 veya 3 irisi uri ile almayı planlıyorum sizin bir öneriniz var mı nereye harcamalıyım 110 bin uridyumu ?

2. İrise uri verme hocam zeta için hem uri hem de bol bol palladium topla zeta yapmakta sıkıntı yok yaparsın ama 6 7 saatini alır hem bol bol gorev yapman da lazım 17 seviye olup bl haritasina gidebilmek için 5 2 de çöp toplayıp hemen ordan satabilirsin gunde 100 milyon kredi kasan varmış boylece lf 3 iris ve kalkanları fullersin ;)

3. ateistkeci

ateistkeci User

Hocam öncelikle İrislerini tamamlaman gerekiyor bunun için en uygun yer açık arttırma olacaktır açık arttırmadan sonra arkadaşımın dediği gibi Zeta için bol bol Palladium toplayacaksın oradan gelen kutularla da Zeus günü açarsan Apis/Zeus parçaları ve LF-4 çıkartarak hasarını arttırabilirsin ayrıca Zeta yaparken Günlük Dosyası da geleceği için Ar-Ge'ni de arttırabilirsin :)

Themis. bunu beğendi.
  4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle cevap veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Üyelerimizinde dediği gibi elinizde ki Uridiumu Zetaya harcayıp gelen anahtarlar ilede Zeus günü kutu açabilirsiniz. :) Üyelerimize ek olarak bence ilk 2 İrisinizi Uridium ile alabilirsiniz, çünkü sizin seviyenizde Kredi de en az Uridium kadar değerli ben zamanında öyle yapmıştım pişmanda değilim :) Daha sonra bir an önce Burgu ve Güve uçuş düzenlerini almanızı önermekteyim hasarınızı en hızlı Burgu uçuş düzeni ile arttırabilirsiniz, hasarınız artacağı içinde doğru oranda daha kısa sürede daha çok Uridium ve Kredi kasabileceksiniz :) Ama ilk öncelik İrisler olmalı..

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  5. Cevap verenlere teşekkürler konu kilitlenebilir.:)

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.