Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve emirdurbak tarafından 27 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emirdurbak

emirdurbak User

Merhaba herkese bi kaç sorum olacak öncelikle geminin özellikleri

20 lwl 21 pro ,18 lf4 , 2 hp lf4 , 1 magma lf4 var zeus apis var 10 havoc 1 hercules var 35 argeyim solace dp+15 npc hasar+hız modülü var, 5 bo3 , droitler 15 lwl (16 için malzemeler hazır geliştirme indirimini bekliyorum.) 470 k uri var 413 tane anahtar var 5 pro daha yapabiliyorum.

Pet:18 lwl , kamikaze,düşman bulucu,hammadde top.oto yağ. (hepsi 3 lwl) 2 kurtarılan,7 radar (hepsi 3 lwl)

1.soru: hali hazırda malzemelerimle droitleri 16 lwl yaptıktan sonra 21 proyu 6 lwl yapabiliyorum tane başı yüzde 2.5 hasar ekstrası alıyor 73 k gidiyor nerdeyse 1 zeta eder zetayamı vereyim yoksa geliştirme için değermi bu uri ?

2.soru:pet modülü için eksik bi modül ve ya protokol varmı benim için yararı olacak ?

3.soru:pet 18 lwl olduktan sonra baya yakıt gidiyor yakıt protokolü alsam işe yararmı yakıt konusunda veya kaçtane koysam yeterli olur ?

4.soru:Totalde 470 k uri var halka güve yok 6 adet pet slotu yeri kapalı uçuş düzeni ve slotu açmamın maliyeti 320 k vip+indirim ile bunamı vereyim sizce zetaya mı döneyim?

5.soru:413 tane anahtar var bunlarıda proya çevirirsem 27 pro ediyo sizce proya devammı etsem yoksa artık herculese kasmaya başlasammı ?

6.soru:Gemini roket atma efekti oluyo falsolu şekilde bu roket uzmanını 5/5 yaptıktan sonramı geliyor ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

1: Prolarını yükseltmeye başlayabilirsin sanırım tabii öncelikle droidlerini yükselt :)

2: Kombo gemi tamiri alabilirsin sanırım gemini hızlı tamir ediyorsun ve bayağı etkili olabiliyor,

3: Benim de PET'im 18 seviye sadece gereken modül ve protokolleri takıyorum (Mesela 1. konfig hiçbir modül ve protokol yok sadece koruma modunu kullanıyorum, 2. konfig radarlar, oto hammadde ve düşman bulucu takılı böylece yakıttan tasarruf edebiliyorum),

4: Uridium ile halka ve güve uçuş düzenlerini almanı tavsiye ediyorum çünkü bu ikisi kapı yaparken (Güve yaratıkların direkt DP'sine işliyor halka ise kamikaze için kalkanını arttırıyor),

5: Pro lazerlerini tamamlamana az kalmış bunları en hızlı şekilde 35/36'ya tamamlayıp sonrasında rahat rahat Kappa yapmanı tavsiye ederim :)

6: O konuda yanlışım yoksa Isı Ayarcısı(Roket isabetini arttırıyor) Ar-Ge'sine 1 puan vermek yeterli oluyordu ama sadece görünüş oluyor :p

joetly bunu beğendi.
  3. hazır konu açılmışken 1 soru da ben eklemek istiyorum
    bende 23 pro lazer var ve 24k rinusk var şu an. Lazer cephanem ise tükendi diyebilirim. 2.4 m urim var.(vip). JOB-100 cephanesi satın alarak rinusk kasmaya devam etsem büyük bir kaybım olur mu uriden? Veya kapı günleri gelince yalnız vip ve kapı indirimi ile kapı dönerek cephane mi toplamak daha mantıklı? Bu ikilem arasında kaldım :)

4. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Knk kısaca şöyle anlatayım. İrisleri 16 yapmakla uğraşma,her ekipmanı(iris,silah,kalkan,roketatar) 13 level yaptıktan sonra 16'yı hedefle,çünkü masrafı çok. Ve dengeli gidersen en verimli şekilde ilerlersin. Atıyorum sadece 1 lazerini 13 yapacağına 5 lazerini 10 yap(rakamlar tutmayabilir örnek verdim sadece)
    Efekti falan geç,boş işler bunlar.Amacın pro lazerlerin sayısını arttırmak olsun bu süreçte sadece.Modül falan boşver. Sadece pro lazerlerini tak ve lazer tasarrufuyla bol bol rinusk kas. Diğer lazerlerini takmanı tavsiye etmiyorum boşuna cephane israfı olur.

5. Kapı dönerkenki cephanen sana yeter, ama indirimle aldığın JOB cephanesi de seni çok zarara uğratmaz.
    (Kapıdan gelenden yana gönlüm :D )

Uгαηyum** bunu beğendi.
  6. emirdurbak

emirdurbak User

yani şöle söyleyim bi yanım 470 k uri ile 15 lwl droitleri 16 yap proları 6 lwl yap halka güve al ve petin geriye kalan 6 slotu aç diyor diğer yanım boşver zeta dön diyor :)

7. joetly

joetly User

gemi gayet yeterli bence yavaştan geliştirme yapabilirsin, kappa da dönebilirsin (eğer çok sıkıldı isen) zeta hala yapmaya devam edeceksin maalesef. ama çok sıkmana gerek yok. heee arkadaşlarımında dediği gibi pro lazerleri tamamladığın zaman çok daha fazla rahatlarsın. hemen hemen tek derdin herculesleri tamamlamak kalır. gelen uriler ile geliştirmeye başlarsın.

her iki yolda da çok bir kaybın olmaz bence. hangisini yapmak istersen ona yönel sıkılmadan yaparsın :)

darısı başımıza :)

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Soru soru sormuşsunuz ben de öyle kendi fikirlerimi belirteyim daha kolay olur :)

1. Diroitlerinizi 16 seviye yapmadan önce elinizdeki EİRlerle yapabildiğiniz kadar irisi ve prometheus lazerinizi 13 yapmanızı öneririm. Sonrasında oil ve fazla miktarda istediği için o kısmı bu yükseltmelerle daha hızlı kasabilirsiniz. Zetayı geliştirmeden sonraya koymanız daha faydalı olacaktır.

2-3.Pet modülü olarak kombo gemi tamiri almanızı öneririm. Protokol olarak da anti uzaylı protokolü almanızı tavsiye ederim. Bu sayede BL haritalarında prometheus lazerlerinizi pete takarak İnvoke kesebilirsiniz tek başınıza. Ayrıca yakıt protokolüne vereceğiniz uridium size çok çok uzun sürede belki yarar getirebilir ama şimdilik gerek yok diyebilirim.

4.Güve uçuş düzeni almanız kapıda kolaylık sağlayacaktır. Halka alırsanız da kamikaze atarken rahat edersiniz ama şuanlık uridium miktarınızı göz önünde bulundurunca o ertelenebilir. Pette lazer slotu yeri açıp güve almanızı tavsiye ederim.

5.27 prometheus lazeri de yeterli bir sayıdır bu sebeple kappa dönerek kalan kısmı tamamlamanız eş zamanlı şekilde gelişmenizi sağlayacağını düşünüyorum.

6.Isı ayarcısı argesine 1 tane verdiğiniz takdirde roketleriniz efektli şekilde gidicektir. Ama kendi fikrimi belirtmek gerekirse onun yerine daha yararlı yerlere verirseniz argenizi daha faydalı olabilir.

Umarım sorularınıza açıklayıcı şekilde cevap verebilmişimdir.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  9. emirdurbak

emirdurbak User

evet inidirm alarak vip de vardı yaptım bişeyler arkadaşlar hem sizin tavsiyeriniz hemde yararıma olacağını düşünüp 15 olan droitlerimi 16 ypatım 21 prometheusu 6 lwl çıkardım güve ve halka droit düzenleri aldım petteki slotların hepsini açtım kombo tamir modülü aldım ve 6 k uri kaldı :DD

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Hayırlı olsun :) Umarım kalan eksiklerinizi en kısa sürede tamamlarsınız.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.