Nasıl İlerlemeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MΛZĪ̇ tarafından 6 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MΛZĪ̇

MΛZĪ̇ User

Hesabım:44 lf3,7 lf4,2 lf4 yansıma sondası,2 lf4 hiperplazmoit,34 bo2,8 iris,2 havoc,apis ve zeus yok.Droit tasarımı olarak sadece burgu var ve elit gemi olarak da sadece diminisher var.14 arge var.11 level petim modül olarak oto hammadde 3 var.Ar-ge dizilimi ve nasıl ilerlemem gerektiği hakkında bilgi verebilir misiniz? Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenlenen: 6 May 2020
  2. joetly

joetly User

Merhaba

şuan ilk önceliğin apis ve zeus tamamlamak, hiç dur durak bilmeden sürekli zeta yapmalısın.

hem gelen günlük dosyaları ile argen gelişecek hemde yeşil ganimet anahtarı biriktirmiş olacaksın. Bu anahtarları her iki haftada bir gelen zeus günlerinde aç mutlaka. Yeşil kutyların rengi altın rengi oluyor zaten. Takvimi takip et.

birde levelin kaç bilmiyorum ancak 17 levele ulaştığında prometheus lazer görevlerini alıp tamamlarsan çok iyi olur.
    Napolyon darkorbit oynasaydı “para para para” değil “zeta zeta zeta” derdi.
    Bol bol zeta yapmalısın.. çok sıkılacakson mutlaka ama bende hala zeta yapıyorum 23 adet havoc oldu zetaya devam ediyorum düşün :p

yazım hataları için şimdiden özür dilerim telefondan yazmaya çalıştım

Son düzenlenen: 6 May 2020
    Luminous bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Arge diziliminizi gelecek oyun planınız belirleyecektir. Kutu toplayarak gelişmeyi planlıyorsanız kutu argesi, yaratık keserek gelişmek istiyorsanız yaratık argesi vs. gibi.

Arge konusunda Arge Demo linkini incelemeniz sizin için faydalı olacaktır.

:D :D çok beğendim bu cümleyi @joetly

Aynen belirtildiği gibi, bol bol zeta yapmanız bu oyunda kilit role sahip.

İyi forumlar dilerim.

joetly bunu beğendi.
  4. Kalp, güve kesinlikle gerekli. Arge 24 argeye göre diz yavaş yavaş tamamlanır joetlynin dediği doğru pala topla zeta aç bir müddet sonra zaten 20k 30k sıkacaksın o zaman kafana göre ister talon ister cubi dön. Ben şahsen etkinliğe 200k uri verip hermes tasarımlarını tamamladım onu kullanıyorum çok ilgiliysen oyuna takip et belki çıkar. Havocdan kesinlikle daha iyi onu söyleyebilirim. Lf4 kasmaya çalışma bende 50 tane falan oldu daha da birikiyor çöp olacak bir yerden sonra gelişmiş veya promet araaycaksın.
    İyi oyunlar

5. MΛZĪ̇

MΛZĪ̇ User

Önerileriniz için teşekkürler.
    Konu kilitlenebilir modum.

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.