Nasıl İlerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 19 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba ben bu oyuna 2010 yılında başlamıştım 2013 gibi 8 iris 31 lf3 31 bo2 takılıyordum 3-4 yıl ara verdim 2018 de oyuna sardım mayıs eylül arası oynadım sonra bıraktım ve biraz lf4 yaptım zeta filan 2 hafta önce döndüm şuan 4 havoç 8 lf4 26 apis parçası var pet var petin modüller filan iyi aegis venom solace filan onlar var yeni gemileri hiç bilmiyorum mimesis tartarus filan . sizce ne yapmalıyım zeta 102 parçada kaldı zeta döneyim diyorum ama pala toplarken kesiyolar çıldırıyorum taktik verirseniz sevinirim

2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

çıldırmak istemiyorsan elini cebine atacaksın o zaman, katlayıcı paketi çekip bonus kutusu toplayıp enerji ve uridium kasacaksın

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.

Zeta yapmaya devam etmeniz ve zetadan gelen anahtarlar ile öncelikle apisi almanız gerekmekte. Görevler yardımıyla 10 adet prometheus lazeri vermektedir, Bunları da yaparsanız geminizi iyice geliştirebilirsiniz. Şu anlık dediğim gibi hedefini zeta yapmak ve zeta yapmak için GG veya uridium toplamanız gerekmekte bunun için iki seçenek var birincisi PVP de kutu toplamak yada paladium Malum şu anda olan etkinlik PVP de kutu toplamaya pek müsade etmemekte. Bunun için normal haritalarda kasılırken petinizi otomatik toplayıcıya alırsanız bir yandan kutu toplar bir yanda da zaman geçirmiş olursunuz :) Veya yaratık kesmek yerine sadece kutu toplamaya yöneledebilirsiniz :)

İyi Forumlar.