Nasıl ilerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ChaoSquaL tarafından 20 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ChaoSquaL

ChaoSquaL User

8 irisim 8 tane lf4 var 9 tane slll02 dükkandaki 300 bin credi olan mor silahdan kalanlar lf3 hasarım 5-6k civarlarında 70 tane yeşil ganimet anahtarım var yakın zamanda bir zeta daha açıcam toplamda 120 adet anahtarım olucak sorum şu anahtarları zeus gününde mi yoksa lf4 gününde mi açmalıyım hasarım düşük olduğu için lf4 olabilir mi diye düşündüğüm için lazerlerimin kaçar tane olduğunu yazdım apis parçası 6 adet zeus parçası 2 adet var yardım ve görüşlerinizi bekliyorum birde kutulardan yeşil olanları mı açmalıyım sarı olanlarımı birde hangi haritada açmamı önerirsiniz bi farklılık oluyor mu oyunda yeniyim yardım ederseniz sevinirim herkese iyi ramazanlar iyi oyunlar

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım ve başlığınızı düzenledim. Sorunuza gelecek olursak size önerim zeus gününde açmanız olacaktır. Çünkü hem zeus parçası gelebilir bu sayede hem de LF-4 lazerini kazanabilirsiniz. Zeus gününde kutular sarı olacağı için sarı kutuları açmanız gerekmektedir. Harita olarak da tamamen şansınıza kalmış bir durumdur. Haritadan haritaya değişen bir farklılık ya da oran bulunmamaktadır.

İyi forumlar.