Nasıl ilerlemeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve can656 tarafından 27 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. can656

can656 User

Öncelikle merhaba arkadaşlar :)
    Seviye 21 im ortalama hasarım sarı taş besleme ile 14 k ile 17 k arasında değişiyor tabi 5 atışta bir 32 33 k yı görüyor :) 2 Aydır oyuna ara vermiştim bu süreçte biraz geri kaldım gelişmem için nasıl ilerleme mi önerirsiniz ?
    Gemiler Özellikleri;

Solace Modüller full tasarım yok :(
    Full İris 15. seviye apis ve zeus 14. seviye
    Full Havoc
    35 pro lazer 8 ve 9. seviye
    BO2 KALKAN 30 ADET
    BO3 KALKAN 3 ADET 4. seviye
    Rütbe Üsteğmen

Mevcut gemiler;
    G-Surgeon,Hammerclaw,Mimemıs,Spectrum,Sentıel,Venom,Cıtadel,Pusat,Spearhead,Şimşek hariç vengeance nin tüm gemileri
    Gemilerin çoğunun modülleri mevcut

Kronos daha hiç yapılmadı 2 parçası eksik açılması için
    Görevlerden Npc görevlerinin çoğu bitti sayılır Uberler ve düşman oyuncu kes görevleri duruyor

20. Seviye pet kalkan slotları hariç hepsi açık gövde geliştirmesi yapılmadı
    Protokol ve Modüllerin hepsi var
    34 Arge
    Skylap full
    1.331 milyar credi 1.115 milyon uridium

Geminin özellikleri yukarıda saydığım gibi şuan için herculeslerimi fullememi,arge fullememimi,proları 16.seviye yapmayımı, bo3 kalkan ve 47 proya ulaşmak için rinusk kasmayımı veya başka herhangi bir öneriniz varmıdır ?​

2. emperyan

emperyan User

Elindeki uridiumu iyi değerlendir yani demek istediğim geliştrieme yap ve zeta ile argeye yönel ufak bir hesaplama ile zetanın mı yoksa log file almakmı daha hesaplı bir bak ona göre hareket et b03 içinde rinusk kasmaya başlamak mantıklı olacaktır aynı anda hepsini yaparsın.Geliştirme yapabilmek için %25 indirim günü var takip et ucuza geliştirme yap.

necross bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Prometheus sayınız gayet iyi durumda, yerinizde olsam bir an önce Spartan Diroitlerimi tamamlamaya bakardım. Daha sonra Prometheus Lazerlerimi arttırmaya odaklanır ve bunu da Zeta kapısını yaparak tamamlamaya çalışırdım(Prometheus lazerlerini tamamladıktan sonra seviye arttırımına giderdim), böylece hem Prometheus için gereken anahtarları hemde Ar-Ge için Günlük Dosyası ihtiyacı mı karşılamış olurdum. Bunlardan sonra ise elimde ki Uridiumlar ile P.E.T'i geliştirmenizi ve bol bol Hades ve A-B-G dönmenizi tavsiye edebilirim. :)

İyi forumlar.

4. can656

can656 User

2 Aylık değişimimi yazmak istedim :) Sizce iyimi ilerlemişim yoksa biraz yavaşmı :/
    Gemiler Özellikleri;

Solace Modüller full tasarım yok :(
    Full İris 16. seviye apis ve zeus 16. seviye
    Full Spartan 1 Hercül :)
    35 pro lazer 16. seviye
    BO2 KALKAN 30 ADET
    BO3 KALKAN 8 ADET 10. seviye
    Rütbe Binbaşı

20. Seviye pet kalkan slotları hariç hepsi açık gövde geliştirmesi yapılmadı
    Protokol ve Modüllerin hepsi var
    40 Arge
    Skylap full
    7.082 milyar credi 3.369 milyon uridium