Nasıl ilerlemeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 11batuu tarafından 17 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 11batuu

11batuu User

merhaba 16 kararsız lf4 17 arge 13 lf4 ful hız bo2 bir gemiyim
    güve dizilimi var sizce burguyu alayım mı yoksa bir sonraki x2 gününe kadar urileri biriktirip zetaya mı yatırayım 9 irisim 6 havocum

Delipaltalı35 bunu beğendi.
  2. tryhardD

tryhardD User

Nasıl kasıldığına bağlı. Eğer npc keserek kasılıyorsan burguyu al. Şayet palladium topluyorsan zetaya yüklen.

Delipaltalı35 bunu beğendi.
  3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı daha anlaşılır bir şekilde düzenledim bu sayede daha fazla görüş alabilirsiniz. Sorunuzla alakalı olarak fikrimi belirtmem gerekirse uridiumlarınızı biriktirip sonrasıda zeta yapmanızı öneririm. Kapı yaparken güve dizilimi burgudan daha çok işinize yarayacaktır. Havocları tamamladıktan sonra burgu almanız daha faydalı olacaktır.

İyi forumlar.

11batuu ve Delipaltalı35 bunu beğendi.
  4. oooo merhaba kankiiiim burguyu 2.plana at şuanlık güve yeterli full pala x2 gününe kadar uridyumu bekletiyoruz x2 günü geldiği gibi bam bam bam zetaya abanıyoruz geliyor dosyalar anahtarlar uriler anlık refahlığımız 40 yaşında ukranyaya gitmiş garip iç anadolu çocuğu sevincine kapılmıyoruz :D argelerimizi yapıyoruz anahtarları bekletiyoruz demek isterdim ama zaten bizimde bir pro birleştirme kapasitemiz var o yüzden ilk aşamada 75 anahtar beklet devamını zeus günü aç zaten sirkülasyon sebebiyle sürekli pro birleştirmeye anahtar oluyor lakin rinusk ve 200m kredi olmuyor anahtarlarda boş boş beklemesin politikasını uyguluyorum fazlasında gözümüz yok zeus gününde sürekli harita değişerek min 3 maks 5 parça çıkınca açmayı bırak çıkmaz :D reçetemiz böyle inşallah faydalıdır şuan bunu yaparak 19 temmuzda açtığım hesabımı gün itibariyle 17 pro droidler full 13 seviye ve 4 düzen 32 arge yaptım( aynısını yaptım niye olmadı diye düşünenler olabilir hatrı sayılır keyfi parada yatırdım )yalnız bu reçeteye kendi hesabımda uygun gördüğüm şunuda yapıyorum dmg1 dmg2 çekiyorum 6 saat rinusk kasıyorum implerde tabikide harcayacağım lazer kadar pro dolunca hemen gemiye atıp başlıyorum tatil günüme denk getirdiğim içinde geri kalan 4 saati 3.7 3.6 talon talin keserek kredi kasıyorum

11batuu bunu beğendi.
  5. fiyasko

fiyasko User

s.a. konuyla alakalı değil ama çar 5-2 de ortada takılı kaldı reseti mi bekleyeceğim saldırıya korumalı olduğundan patlatamıyrlarda :)

6. uzayl80

uzayl80 User

1 urileri biriktir havucları fulle 10 adet olacak toplam sonrasında kappaya gir herkülleri fulle ben kapı olarak solarce gemiyi kulanıuorum düzensiz rahat gciyorum düzenler var zevk meselesi tabiianahtarlarıda biriktir zeusda sarı sarı sandıkları ac aık artırmadan arge kas

7. 11batuu

11batuu User

anladım çok teşekkürler peki bir sorum daha olacak 16 tane kararsız lf4 üm var ama hasarım hep değişken 14 tane de normal lf4 üm var 3 pro var droidlere kararsızları mı koyayım normal lf4 leri mi sizce

8. Başka bir gemiye geçip oyuna girdikten sonra gemiyi "değiştirme kontrolü" üzerinden değiştir.