Nasıl ilerlemeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve 亗BARBAROS亗 tarafından 7 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 5 iris, 25 kararsız lf4, full bo2, full elit hız bir gemim var 2 seviye kamikazeli bir petim, aegis goli gemim var ve burgu uçuş düzenim var gemi 5 arge. 100k urim var ve nasıl bir yol izliyeceğimi nasıl kasılacağımı tam olarak bilmiyorum önerileriniz nedir

2. şimdi hemen hızlıca 10 pro alıyoruz görevlerden sonra irisleri fulluyoruz , kamikaz ile pek bi işimiz yok (pet yakıtı pahalı )
    Paladium yada kutu topluyoruz pete radar alıyoruz
    3 level 4 tane
    hamade toplaycı veya otomatik toplaycı duruma baglı
    Ve ZeTa zEtA ZEta
    kısacası 60 tane zeta donuyoruz en az

bu konuyu incele dostum :

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  3. Çok teşekkür ediyorum

_-Thanatos-_ ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yeni başlayan ve ilerleyiş tavsiyesi isteyen oyuncularımıza yardım eden @yılmazcan47 oyuncu arkadaşımıza teşekkür ederim :D .
    Belirtmiş olduğu konusundaki ilerleyiş stratejileri oldukça etkili olacaktır. Kendi yorumumu da eklemem gerekirse; leonov gemisi ile x-3 haritalarında bir süre kasılabilirsiniz veya aegis geminiz ile x-6 haritasında cubikon, x-7 haritasında tallon kesebilirsiniz. Eğer 17 level iseniz; x-BL haritalarında invoke kesmeniz daha yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Eylül 2020
    yılmazcan47 bunu beğendi.