Nasıl İlerlemeliyim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve lesko61 tarafından 17 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lesko61

lesko61 User

C-Elit geminaldim 4 iris 4 creditli droit bitanede petim var ful lf3 silah dizili 4.5k hasarım var 10 level oldum.ama tıkandım.oyunda ne yapmam lazım sadece gorev yapiyorum gelisemiyrum gibi geldi bana hasar arttiramiyorum yardımcı olursanız sevinirim.İyi oyunlar herkese

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. İlk olarak size tavsiyem x-5 haritanızda lordakium keserek kredi kasmanız ve sonrasında açık arttırmadan goliath türü gemilerden birini almanızdır. Bu sayede hasarınız daha fazla olacaktır. Sonrasında seviyeniz arttıkça x-6 ve x-7 haritalarında kasılarak kredi biriktirip açık arttırmadan irislerinizi tamamlamanız faydalı olacaktır. Ayrıca biriktirdiğiniz uridiumlarla zeta kapısını açmaya çalışabilirsiniz. Bunlara ek olarak 5-3 haritasında palladium toplayarak ekstra enerjiye sahip olup kapı açmada bu enerjileri kullanabilirsiniz. Zeta kapısını yaptıktan sonra gelen anahtarlarla kutu açarak LF-4 lazerlerini çıkartmaya çalışabilirsiniz. Bu sayede hasarınız artacaktır ve daha hızlı gelişebilirsiniz. Ayrıca buradaki rehberi de inceleyerek kendinize bir yol çizebilirsiniz.

İyi forumlar.